ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ινφαντίνο: «Πρώτα ο Ιός, μετά το ποδόσφαιρο»

Ξεκάθαρο μήνυμα του προέδρου της FIFA

Μετά από ενημέρωση που έτυχε μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Π.Ο.Υ, ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι η καταπολέμηση του Κορωνοϊού και μετά το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολες μέρες, είναι μια δύσκολη εποχή και έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, είναι ο κορονοϊός, είναι ο COVID-19. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ποδόσφαιρο πρέπει να δείξει αλληλεγγύη και πρέπει να δείξει ενότητα. Πρέπει να δείξουμε ότι εργαζόμαστε μαζί, ότι είμαστε μια ομάδα» ανέφερε αρχικά ο κύριος Ινφαντίνο.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα ... Και τα παγκόσμια προβλήματα απαιτούν παγκόσμιες λύσεις, όπως και οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν εξαιρετικά μέτρα.

Πρέπει να τραβήξουμε όλοι στην ίδια πλευρά. Πρέπει να συνεργαστούμε. Πρέπει να καταπολεμήσουμε τον κορονοϊό, αυτή είναι η προτεραιότητα και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό είναι σοβαρό. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα ενάντια στον Covid-19 και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με θέματα ποδοσφαίρου» συνέχισε ο Ινφαντίνο, επισημαίνοντας ακόμα ότι «πρέπει να ασχοληθούμε με θέματα ποδοσφαίρου, πρέπει να εργαστούμε για το μέλλον και να αξιολογήσουμε τις ζημιές στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Θα το κάνουμε και τότε θα επιστρέψουμε πιο δυνατά. Θα επιστρέψουμε με νέες ιδέες, νέες μορφές, με οποιεσδήποτε ποδοσφαιρικές ανάγκες, αλλά τώρα είναι καιρός να αγωνιστούμε μαζί σαν ομάδα».

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X