ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φενέρμπαχτσε: Στις 2/4 η ψηφοφορία για αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Αποφασισμένη να πάει στα άκρα

Στα άκρα είναι διατεθειμένη να φτάσει η Φενέρμπαχτσε που καταγγέλλει συνεχείς αδικίες εις βάρος της από όλο το σύστημα του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς, εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον των ΜΜΕ και τόνισε πως ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την τουρκική λίγκα θα τεθεί σε ψήφιση στη γενική συνέλευση των μελών του κλαμπ στις 2 Απριλίου. H κατάσταση στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League είναι έκρυθμη μετά και την επίθεση που δέχτηκε η ομάδα από εισβολείς οπαδούς της Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα.

«Υπάρχει ένας συστηματικός πόλεμος με συνεχείς αδικίες εις βάρος; Της Φενέρ, κάτι που γίνεται αδιάκοπα από τις 3 Ιουλίου. Αντιμετωπίζουμε αυτές τις αδικίες καθημερινά. Είμαστε ένας σύλλογος που υπηρετεί τη χώρα, από την ανάδειξη αθλητών και τους δεσμούς με την κοινωνία, μέχρι τις πορείες μας στο εξωτερικό. Όμως δεν μας αναγνωρίζουν τίποτα και μας πολεμούν. Γι’ αυτό, ως ένας σύλλογος με τόσα εκατομμύρια κόσμου από πίσω του, καλούμε τους φιλάθλους μας να αποφασίσουν. Έχουμε τρεις επιλογές μπροστά μας. Υποβιβασμός στο κατώτερο πρωτάθλημα, τερματισμός ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για λίγο ή αγορά θέσης στο εξωτερικό. Θα αποφασίσει η γενική συνέλευση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τώρα ποια θα κάνουμε, αλλά εγγυώμαι ότι δεν θα συμπεριφερθούμε σαν να μην συνέβη τίποτα. Συναντηθήκαμε με όλους τους χορηγούς μας και λάβαμε τη γραπτή έγκρισή τους. Όπου κι αν είμαστε θα είναι και αυτοί εκεί. Καλώ τον κόσμο να προσέλθει για να ψηφίσει στο ‘Σουκρού Σαράτσογλου’ για να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, σε αυτή την ιστορικά κρίσιμη στιγμή», ανέφερε.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση