ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμος για δράση ο Σιέλης!

Ξεκινά το πρωτάθλημα στη Νότιο Κορέα

«Αποχαιρετούν» -σταδιακά- τα περιοριστικά μέτρα λόγω κοροναϊού οι Νοτιοκορεάτες. Όπως έγινε επίσημα γνωστό από τις Αρχές της χώρας, από σήμερα επιχειρείται μια διαδικασία επιστροφής στην προ επιδημίας αθλητική «κανονικότητα».

Μετά από σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων –και αφού πήρε το πράσινο φως από την επιστημονική κοινότητα- η Νότια Κορέα ανακοίνωσε πως οι ποδοσφαιρικές ομάδες, μετά τις προπονήσεις, θα έχουν την δυνατότητα να δίνουν και μεταξύ τους φιλικούς αγώνες.

Βέβαια, τα παιχνίδια θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν να υπάρχουν αυξημένα μέτρα προστασίας. Έτσι, ο αριθμός των δημοσιογράφων ή των μελών τηλεοπτικών συνεργείων που θα έχουν διαπιστεύσεις εισόδου θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, ενώ ειδικές οδηγίες έχουν δοθεί και σε ποδοσφαιριστές ή διαιτητές προκειμένου να αποφεύγουν επαφές (όπως χειραψίες κλπ), κάτι που ενδεχομένως να δημιουργήσει… πρόβλημα στους… αμυντικούς! Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Νότιας Κορέας, μέχρι τα μέσα Μαΐου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθούν και κανονικά ματς στο πλαίσιο των επίσημων διοργανώσεων, πάντα κεκλεισμένων των θυρών.

aek365.org

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

MLS is Back!

MLS is Back!

Μη χάσετε αυτή την εκπληκτική προσφορά της Meridianbet!
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΛΛΕΣ
X