ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εγκαίνια σε ένα ακόμη γήπεδο το Κατάρ

Τα εγκαίνια του γηπέδού στο Αλ-Ραγιάν πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή

Το Κατάρ εγκαινίασε ακόμη ένα γήπεδο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 την Παρασκευή (18/12) παρουσία 20.000 θεατών που είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε αρνητικά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Τα εγκαίνια του γηπέδού στο Αλ-Ραγιάν, 24 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας Ντόχα, σηματοδοτεί μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές συγκεντρώσεις στον κόσμο, μετά την «έκρηξη» της πανδημίας της Covid-19 ανά τον κόσμο.

Στη Νέα Ζηλανδία, περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το Super Rugby Aotearoa έξι ημέρες μετά την επίσημη άρση του lockdown στη χώρα.

Ένας παρόμοιος αριθμός ατόμων παρακολουθούν μερικούς αγώνες του National Football League στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα και τους θανάτους.

Το γήπεδο των 40.000 θέσεων της Αλ-Ραγιάν, που θα φιλοξενήσει επτά αγώνες -μέχρι τη φάση των «16»- κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, υποδέχθηκε τον τελικό του Κυπέλλου του Εμιράτου, ανάμεσα στην Αλ Σαντ και την Αλ Αραμπί.

Παρά τους αυστηρούς κανονισμούς στο γήπεδο, που απαιτούσαν τη χρήση μάσκας, τη συγκεκριμένη κατανομή θέσεων και την απαγόρευση φαγητού, οι φίλαθλοι δεν έδειξαν να συμμορφώνονται με τις κοινωνικές αποστάσεις.

Το Κατάρ υποδέχτηκε αργά θεατές στα γήπεδά του, επιτρέποντας την παρουσία έως και 30% της χωρητικότητας των γηπέδων, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος του Qatar Stars League.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Σε κακό φεγγάρι η Περθ Γκλόρι όμως αυτό που τη βάζει στο παιχνίδι είναι η συνολική παράδοση που έχει απέναντι στη Μέλμπουρν ...
24sports team
 |  ΑΛΛΕΣ