ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αζάρ: «Κάθε καλοκαίρι έπαιρνα πέντε κιλά, αγαπώ τις μπύρες»

Ο Βέλγος μίλησε για τα θέματα που είχε στη διάρκεια της καριέρας του

Το καλοκαίρι του 2019, ο Εντέν Αζάρ πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, από τη Τσέλσι έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ, και, τότε, υπήρξαν φήμες ότι πήγε για προετοιμασία σε κακή φυσική κατάσταση και με παραπανίσια κιλά.

Ο Βέλγος επιβεβαίωσε τις φήμες, μιλώντας σε podcast με τον πρώην συμπαίκτη του, στη Τσέλσι, τον Τζον Όμπι Μίκελ.

Όπως τόνισε ο Αζάρ: «Ήταν αλήθεια. Εγώ, όμως, κάθε καλοκαίρι έβαζα τέσσερα ή πέντε κιλά γιατί σκεφτόμουν ότι δίνεις τόσα πολλά για 10 μήνες, βάζεις το σώμα σου στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε το ρεπό σου, είναι το ρεπό σου. Μη μου ζητάς να κάνω τίποτα. Μου αρέσει να είμαι με την οικογένειά μου, να πηγαίνω στην παραλία, οπότε μην μου ζητήσεις να τρέξω σε αυτές τις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο στην παραλία με τα παιδιά μου, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μην μου ζητήσεις να τρέξω.

Αλλά αν κοιτάξεις όλη την καριέρα μου, ο πρώτος μήνας [της σεζόν] είναι το κομμάτι όπου πίστευα ότι ήταν μόνο η αρχή, και μετά από τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πετούσα, γιατί χρειαζόμουν χρόνο για να φτιάξω το σώμα και το μυαλό μου. Λοιπόν, ναι, είναι αλήθεια, επέστρεψα μετά από διακοπές με πέντε κιλά συν, το ήξερα. Λατρεύω τα πάντα με την οικογένεια και τους φίλους. Αν μου ζητήσεις να φάω κάτι, θα φάω. Ακόμα κι αν δεν μου αρέσει θα φάω! Ως Βέλγος, αγαπάω τις μπύρες γιατί η χώρα μου έχει τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο, οπότε δεν σας λέω ότι έπινα κάθε μέρα γιατί δεν είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές μετά από ένα καλό παιχνίδι, μία ή δύο είναι ωραία».

aek365.org

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση