ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Απίθανος 11χρονος παίζει σε ομάδα Αντρών στη Λιβερία! (vid)

Έσπασε κάθε ρεκόρ

Το να αγωνίζεται ένας ανήλικος ποδοσφαιριστής με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας είναι σύνηθες όταν θεωρείται πως μπορεί να σταθεί σε επίπεδο λίγο πιο υψηλό. Ο 11χρονος Έρικ Μάρσαλ από τη Λιβερία όμως έσπασε κάθε ρεκόρ.

Όχι, δεν έπαιξε με την Κ-13 ή την Κ-14 της ομάδας του, της Γκαρού (4η κατηγορία), αλλά με τους Άντρες!

Ο τρομερός πιτσιρικάς, που αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, βρέθηκε στο χορτάρι στο μεγαλύτερο μέρος του εκτός έδρας 4-1 επί της Χάιφα, τραβώντας δικαιολογημένα τα βλέμματα με την φαρδιά φανέλα και την προφανή διαφορά ύψους σε σχέση με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Από πλευράς συλλόγου, σε tweet που ανέφερε πως ο μικρός θα έπρεπε να παίζει σε 7X7, απαντήθηκε πως «όντως θα έπρεπε. Αλλά υπάρχει το συμβατικό και το μη συμβατικό. Το μη συμβατικό συμβαίνει συχνά απροσδόκητα και μας επέτρεψε να δούμε πώς θα τα πήγαινε (σ.σ. ο Μάρσαλ) σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι σχεδόν... υπεράνθρωπος ανάμεσα στους συνομήλικούς του»!

Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή; Δήλωσε μετά το ματς πως «έπαιζα με απλές πάσες επειδή οι αντίπαλοι ήταν πολύ μεγαλύτεροι. Ο ήχος από τα πόδια τους ήταν σαν του... Γολιάθ. Μου αρέσει που μιλάνε για μένα αλλά εγώ θέλω απλώς να παίζω ποδόσφαιρο».

Μακάρι σε λίγα χρόνια να τον δούμε και στην Ευρώπη τον τρομερό Έρικ, ο οποίος πριν τα 80 λεπτά με τη Χάιφα, είχε μετρήσει άλλες δύο συμμετοχές, σε μικρότερο χρόνο. Μέχρι τότε, απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Σε κακό φεγγάρι η Περθ Γκλόρι όμως αυτό που τη βάζει στο παιχνίδι είναι η συνολική παράδοση που έχει απέναντι στη Μέλμπουρν ...
24sports team
 |  ΑΛΛΕΣ