ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλλάζει έδρα λόγω Μέσι... η ομάδα του Τζιωνή!

Φρενίτιδα στο MLS για τον Αργεντινό σταρ

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται εδώ και έξι μήνες στην Ίντερ Μαϊάμι και στο MLS, αλλά η τρέλα που επικρατεί στην Αμερική προς το πρόσωπό του δεν λέει να… κοπάσει!

Τα έσοδα της ομάδας του Pulga έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, είτε μέσω των εισιτηρίων για τα παιχνίδια, είτε με τη φανέλα και τα αξεσουάρ που φέρουν το όνομά του, ενώ και οι υπόλοιποι σύλλογοι εκμεταλλεύονται την παρουσία του όταν αγωνίζονται με την Ίντερ.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή! Συγκεκριμένα, ο αγώνας της νέας σεζόν κόντρα στην παρέα των Μέσι και Σουάρες δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της, αλλά στο Arrowhead Stadium, εκεί όπου δίνει τα παιχνίδια της η ομάδα NFL Kansas City Chiefs λόγω της τεράστιας ζήτησης των εισιτηρίων από τον κόσμο.

Μάλιστα, η διαφορά ανάμεσα στις δυο έδρες είναι αρκετά μεγάλη καθώς η έδρα της Κάνσας είναι 18.000 θέσεων, ενώ το στάδιο της ομάδας του NFL φιλοξενεί περισσότερους από 75.000 φιλάθλους. Όσο για τα εισιτήρια, από μέρα σε μέρα στο σύλλογο του MLS αναμένουν το sold out!

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση