ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλ Νασρ: Με CR7 1072% αύξηση σε followers στο Instagram

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλάξε το brand name της νέας του ομάδας

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ είναι αναμφίβολα μια απ’ τις στιγμές που ξεχωρίσουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, και που τραβάνε όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω τους. Ο Πορτογάλος υπέγραψε το εντυπωσιακό συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με την Αλ Νασρ που του παρέχει ετήσιο εισόδημα 200 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένων μπόνους, χορηγικές κι εμπορικές συμφωνίες).

Παράλληλα όμως με την αίγλη του CR7, η Αλ Νασρ όχι μόνο απέκτησε μια θέση στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου, αλλά έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή βάση ακόλουθων. Αν δε εξετάσει κανείς τα δεδομένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τότε θα αντιληφθεί πως πλέον η Αλ Νασρ θυμίζει κάτι από τους γίγαντες του ποδοσφαίρου.

Τη δεδομένη στιγμή Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 531 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, καθιστώντας τον το άτομο με τα περισσότερα followers. Ως εκ τούτου δεν αποτελεί έκπληξη πως με την υπογραφή του στην Αλ Νασρ, οι οπαδοί του ξεκίνησαν να ενδιαφέρονται για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Σύμφωνα με το Safebettingsites.com, η Αλ-Νασρ έχει αποκτήσει πάνω από 10 εκατομμύρια ακόλουθους και συνάμα οπαδούς (έστω εποχιακούς) από τότε που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του CR7, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των followers της στα 11 εκατομμύρια. Με απλά μαθηματικά η Αλ Νασρ παρουσίασε μια αύξηση 1072% στους followers της στο Instagram από τότε που ολοκληρώθηκε κι επίσημα η είδηση της μεταγραφής του Ρονάλντο.

Μάλιστα αυτό που εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο είναι πως η Αλ Νασρ, μια ομάδα απ’ την Σαουδική Αραβία, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει περισσότερους followers στο Instagram από κάθε ομάδα της Premier League, εκτός των παραδοσιακών big 6. Πρακτικά η Αλ Νασρ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς συλλόγους μεταξύ των οπαδών του ποδοσφαίρου και μια ελκυστική προοπτική για χορηγούς που θέλουν να συνδεθούν με μια μεγάλη κι όσο βρίσκεται ο Ρονάλντο εκεί, αφοσιωμένη βάση οπαδών ποδοσφαίρου.

Επί της ουσίας η εντυπωσιακή άνοδος της Αλ Νασρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η απόδειξη της δύναμη του Κριστιάνο Ρονάλντο και της επιρροής του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Πλέον το ζητούμενο για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι να εκμεταλλευτή στο μέγιστο βαθμό τον CR7 και να καθιερωθεί για χρόνια στα υψηλά δώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση