ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τούχελ: «Ο Νεϊμάρ είναι στο 100% μαζί μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση και το νέο νικητήριο γκολ του Νεϊμάρ στη Λυών ήταν ο Τόμας Τούχελ, με τον τεχνικό της Παρί να διαβεβαιώνει, ότι ο Βραζιλιάνος είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και πως στο μέλλον θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση του Νεϊμάρ: «Μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερα πράγματα. Είναι μόλις το 2ο ή 3ο παιχνίδι του σε 4 μήνες, οπότε πρέπει ακόμη να κάνει δουλειά στην φυσική κατάσταση. Αλλά μιλάμε για τον Νεϊμάρ, που είναι συνέχεια αποφασιστικός και σκέφτεται την επίθεση. Χρειαζόμαστε τέτοιο παίκτη, για να κάνουμε τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός».

Για το αν τον νιώθει 100% μαζί με την ομάδα: «Έχει συμβόλαιο, άρα είναι 100% μαζί μας (γέλια). Μπορώ να σας βεβαιώσω, ότι όντως είναι πλήρως ενσωματωμένος μαζί μας στο σύνολο και στην απόδοση στο χορτάρι. Κάνει πολλή πλάκα με τους συμπαίκτες του και αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Για το γκολ του: «Είναι εδώ για να σκοράρει. Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, άρα έχω απαιτήσεις μεγάλες από εκείνον, περιμένω πάντα το γκολ ή την ασίστ. Κι αυτό, γιατί απλά είναι ο Νεϊμάρ».

Ποδόσφαιρο: Τελευταία Ενημέρωση

X