
Ο Στέλιος Ανδρέου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου και κόντρα στην Αντβέρπ, έκανε την απόλυτη διαφορά.
Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν ένα από τα... θύματα του FIFA TMS, το σύστημα που βάζει στον «πάγο» μεταγραφές μετά τη λήξη του χρόνου, με τον Στέλιο Ανδρέου να χάνει την ευκαιρία να πάει στη Ρεμς για 40 δευτερόλεπτα (!).
Όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη ανακάτεψε λίγο τα πράγματα, με τον παίκτη να μένει εκτός πλάνων μέχρι και τις αρχές Μαρτίου. Τελικά επανήλθε στην εντεκάδα και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αντβέρπ, ήταν καταλυτικό για τη νίκη της Σαρλερουά με 1-0.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον προσθέσει στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής στο Βέλγιο αλλά σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Μία εκ των κορυφαίων σελίδων στο twitter που ασχολείται με ταλέντα, έβαλε τον Ανδρέου στην καλύτερη εντεκάδα του σαββατοκύριακου, μαζί με τους Χάαλαντ και Κβαρατσκέλια.
European U-23 (players born in 2000+) Team of the Week by @FTalentScout!
— Football Talent Scout - Jacek Kulig (@FTalentScout) March 20, 2023
Bart Verbruggen
Lutsharel Geertruida
Stelios Andreou
Bamo Meïté
Alejandro Balde
Lesley Ugochukwu
Salis Abdul Samed
Bukayo Saka
Khvicha Kvaratskhelia
Elye Wahi
Erling Haaland pic.twitter.com/2O3f6N52Zu
Πηγή: Gazzetta.gr