ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παρενόχλησε κι Αγγλίδες διεθνείς στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ρουμπιάλες

Νέες κατηγορίες...

Το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο κατά την απονομή του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών στην εθνική Ισπανίας είχε προκαλέσει σάλο κι ο τότε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της ιβηρικής χώρας είχε αποβληθεί δια παντός από κάθε αθλητική δραστηριότητα μετά από απόφαση της FIFA.

Όμως, ο Ρουμπιάλες κατηγορείται και για ανάλογο φέρσιμο σε διεθνείς Αγγλίδες στον τελικό του περασμένου καλοκαιριού. Σε πειθαρχική έκθεσή της στην παγκόσμια Ομοσπονδία, η πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας, Ντέμπι Χιούιτ, δήλωσε πως ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας φίλησε έντονα τη Λούσι Μπρονζ, ενώ χάιδεψε και τη Λόρα Κουμπς.

«Ο Λουίς Ρουμπιάλες φίλησε με δύναμη την Αγγλίδα Λούσι Μπρονζ, ενώ άγγιξε και χάιδεψε τη συμπαίκτρια της Λόρα Κουμπς στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χιούιτ στην έκθεσή της, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση περίεργη.
Ο Ρουμπιάλες αρνήθηκε, πάντως, όλες τις κατηγορίες.

Πηγή: Sport-fm.gr

Ποδόσφαιρο: Τελευταία Ενημέρωση

Τελειώστε τo με ξένους!!!

Τελειώστε τo με ξένους!!!

Οι εναπομείνασες αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν δίνουν επιλογές πέρα από την κάθοδο των ξένων στο γήπεδο και ...
Χρήστος Ζαβός
 |  Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ