ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι της Megabet Plus, με σούπερ αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ματς με το δικό τους ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Παρασκευής, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Σε ματς για την Serie A, η Σαμπντόρια υποδέχεται την Σασουόλο στις 21:45, ενώ για τα πλέι οφ ανόδου της Serie B, η Σουντιρόλ αντιμετωπίζει την Ρετζίνα στις 21:30. Για το πρωτάθλημα Πορτογαλία, Ρίο Άβε κόντρα στην Φαμαλικάο στις 21:00, και Ανεζί - Μπορντό στις 21:45 για την δεύτερη κατηγορία Γαλλίας. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρίο Αβε - Φαμαλικάο, η επιλογή για νίκη της Ρίο Αβε δίνει 2.75, ενώ για νίκη της Φαμαλικάο δίνει 2.65. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΡΙΟ ΑΒΕ - ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σαμπντόρια – Σασσουόλο, η επιλογή για νίκη της Σαμπντόρια δίνει 3.48, ενώ για νίκη της Σασσουόλο δίνει 2.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.30. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.57.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ανεζί - Μπορντό, η επιλογή για νίκη της Ανεζί δίνει 4.10, ενώ για νίκη της Μπορντό δίνει 1.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΝΕΖΙ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σουντιρόλ - Ρετζίνα, η επιλογή για νίκη της Σουντιρόλ δίνει 2.50, ενώ για νίκη της Ρετζίνα δίνει 3.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.40. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.24.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ - ΡΕΤΖΙΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

 

Ποδόσφαιρο: Τελευταία Ενημέρωση