ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλαμπίδης: «Φεύγω με πολύ όμορφες αναμνήσεις»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στην ΚΟΠ

Μετά από πέντε χρόνια υπηρεσίας στην ΚΟΠ από διάφορα πόστα, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης με ανάρτηση του, στέλνει τις ευχαριστίες του στην Ομοσπονδία.

Η ανάρτηση:

«Αγαπητοί μου,

Μέσω αυτής της επιστολής θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να εργαστώ για την ΚΟΠ τα τελευταία 5 χρόνια (Ιούνιος 2018 μέχρι σήμερα). Αναμφισβήτητα ήτανε μία περίοδος που είχα την χαρά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτό που αγαπάω περισσότερο, που δεν είναι άλλο από το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Αρχικά αναλαμβάνοντας το project δημιουργίας του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2018-2024, στη συνέχεια δουλεύοντας ως Βοηθός Προπονητή στην Εθνική Ανδρών και ακολούθως ως Προπονητής στην Εθνική Παίδων Κ17. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως όλο αυτό το διάστημα, είχα πάντοτε ως μοναδικό μου μέλημα την πρόοδο, ανάπτυξη και προστασία του ποδοσφαίρου μας, με πυξίδα τις αρχές και αξίες που με διακατέχουν ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία.

Φεύγω με πολύ όμορφες αναμνήσεις, τις οποίες θα κρατήσω ως οδηγό για το μέλλον. Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης»

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση