ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο ύποπτο παιχνίδι στην Κύπρο - Έστειλε κόκκινο φάκελο η UEFA!

Δεύτερο «καμπανάκι» για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα

Φάκελος από την UEFA που αφορά παιχνίδι δεύτερης κατηγορίας, στο οποίο υπήρξε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στάλθηκε στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Καλώς τα παιδιά», ο Πανίκος Κωνσταντίνου.

Στο εν λόγω παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε, ενώ στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο.

Πέραν απ’ την ΚΟΠ, ο φάκελος παραλήφθηκε απ’ την Επιτροπή Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού αλλά και την αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν βιντεοσκοπημένο κάτι που κάνει πέρα για πέρα δύσκολη την εξέταση του.

Πάντως όπως ανάφερε ο Πανίκος Κωνσταντίνου παρά το γεγονός πως η ΚΟΠ είχε δεσμευτεί ενώπιον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη σε κοινή συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας πως θα υπάρξει βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων της Β’ κατηγορίας, ωστόσο αυτό αφέθηκε στην διακριτική ευχέρεια των σωματείων κατά πόσο θα το έπρατταν.

Ο εν λόγω φάκελος δεν σχετίζεται με την πρόσφατη ανώνυμη καταγγελία από ποδοσφαιριστή που αφορούσε τη χειραγώγηση συγκεκριμένου αγώνα στην δεύτερη κατηγορία, την οποία αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 95.0 (δες ΕΔΩ), και η οποία έγινε μέσω του συστήματος Red Button.

Πλέον η υπόθεση θα οδηγηθεί στον Αθλητικό Δικαστή και για τα περαιτέρω στην Αστυνομία.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση