ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάχαλο με το «στημένο»…

Υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση και πρέπει να διορθωθεί

Για ακόμη μια φορά έχει προκληθεί τεράστιο μπάχαλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η  Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού έχει προχωρήσει σε έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ κατηγορίας κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τα σενάρια ήδη ξεκίνησαν.

Απ’ την πλευρά της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής κάποιο «κόκκινο φάκελο» απ’ την UEFA και δεν είναι ενημερωμένη. Την ίδια ώρα όμως το σύστημα με το οποίο με αξιολογεί – ενημερώνετε για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού είναι το ίδιο με αυτό της UEFA, κάτι που είχε σημειώσει σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Πρόεδρος της σχετικής επιτροπής, Αντρέας Παπαχαραλάμπους, πριν από περίπου μια εβδομάδα (δες εδώ).

Εν συνεχεία είχαμε τα δημοσιεύματα που σημείωναν πως το παιχνίδι είναι το Ανόρθωση – Απόλλωνας (1-3), με καμιά εκ των δυο ομάδων να μην είναι ενημερωμένη για κάτι τέτοιο και δεν έχουν ιδέα. Μάλιστα ο Απόλλωνας αντέδρασε στα δημοσιεύματα με… emojis.

Γενικότερα αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα μπάχαλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση και πρέπει να διορθωθεί.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X