ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλκάνορας: Ανεβάζει τον πήχη με Πιτταρά

Ανακοίνωση από το Χαλκάνορα, που έκλεισε ένα δικό του παιδί, τον Ανδρέα Πιτταρά. Έκανε τον κύκλο του σε διάφορες ομάδες και επιστρέφει μετά από μια δεκαετία.

Αναλυτικά:

«Με την επιστροφή του Αντρέα Πιτταρά στο Δημήτρης Χάματσος ύστερα από μια δεκαετία εμπειριών ανεβαίνει και άλλο ο πήχης για τον Χαλκάνωρ Ιδαλίου.

Σε μια εξαιρετική προσθήκη ενός από τους πλέον ικανούς κύπριους σέντερ φορ , προχώρησε η τεχνική ηγεσία και η επιτροπή προγραμματισμού , εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας τον 29χρονο ύψους 1,88 επιθετικό Αντρέα Πιτταρά.

Ο αθλητής έχει επί σειρά ετών αποδείξει με τις εμφανίσεις του σε Ανόρθωση , Απόλλωνα , Εθνικό Άχνας, ΑΣΙΛ , Οθέλλο , Καλλιθέα και Ονήσιλο , ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της επόμενης χρονιάς.

Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με τις προσθήκες Bolmposian, Γραμματικόπουλου , Κουμπαρή, Ευθυμίου, Τσαγκάρη οριοθετεί εμπράκτως τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τον πρωταθλητισμό και την κατάκτηση του κυπέλου σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες χρονιές στην κατηγορία».

ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X