ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το σωματείο βρέθηκε ένα βήμα πριν το λουκέτο»

Ανακοίνωση από την ΑΠΕΠ

Mε ανακοίνωση της η ΑΠΕΠ τονίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και το ότι έφτασε πάρα πολύ κοντά πριν το λουκέτο. 

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι,

Μετά τα τελευταία γεγονότα και μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με φίλους του σωματείου και οργανωμένα σύνολα της κοινότητας, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1.Το σωματείο βρέθηκε 1 βήμα πριν το λουκέτο. Για το καλό όλων και για το καλό της κοινότητας και όχι μόνο, συγκροτήθηκε μια μικρή ομάδα προγραμματισμού, η οποία μαζί με κάποια μέλη του υπό παραίτηση Δ.Σ., συνεχίζουν τη λειτουργία του σωματείου.

2.Έχουν συμβεί κωμικοτραγικές καταστάσεις φέτος με τους προπονητές, αφού 2 από τους 3 αποχώρησαν χωρίς λόγω και αιτία και άλλοι τόσοι ενώ συμφώνησαν να αναλάβουν την ομάδα, την επόμενη ανακαλούσαν αφήνοντας εκτεθειμένη την ομάδα.

3.Ο 3ος προπονητής, κ. Ηροδότου, αναγκάστηκε για λόγους υγείας, να μπει χειρουργείο και να αποχωρήσει. Στον κ. Ηροδότου ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει στα γήπεδα γερός και δυνατός.

4.Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, παρατηρείται μια συντονισμένη προσπάθεια αδικίας προς το σωματείο για άγνωστους λόγους. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με τη νοημοσύνη μας και θα σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια κάποιων να μας καταστρέψουν.

5.Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα προγραμματισμού, συμφώνησε με τον προπονητή κ. Νίκο Ανδρέου να αναλάβει την ομάδα. Πρώτος στόχος του κ. Ανδρέου, να ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα, και να την κρατήσει στην κατηγορία. Ο κ. Ανδρέου, διακατέχεται από σοβαρότητα και επαγγελματισμό και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Η περσινή του παρουσία στην ομάδα και τα αποτελέσματα που είχε, επιβεβαιώνουν όσα αναφέρουμε.

Φίλες και φίλοι,

Σταθείτε δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας προγραμματισμού. Όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε την ΑΠΕΠ εκεί που της αξίζει. Κάθε βοήθεια, από όπου και αν προέρχεται, είναι σημαντική και υπερπολύτιμη.

Εκ της ομάδας προγραμματισμού.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση