ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τα τρια σενάρια της ΚΟΠ για ΣΤΟΚ

Εν αναμονή των εξελίξεων

Με χθεσινή της ανακοίνωση η ΣΤΟΚ γνωστοποίησε την διακοπή των πρωταθλημάτων της επίλεκτης κατηγορίας όσο και των Ομοσπονδιών μελών της.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση της αιτία είναι το γεγονός πως «μετά τα τελευταία μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τον Υπουργό Υγείας, για χαλαρώσεις από την πανδημία λόγω του κορωνοϊού covid-19, δεν συμπεριλήφθηκε η παραχώρηση άδειας για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων, τόσον της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, όσο και των Ομοσπονδιών μελών» (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Πλέον η όλη συζήτηση είναι για το τι θα συμβεί στην σεζόν. Η ΚΟΠ φαίνεται να προωθεί τρία σενάρια τα οποία θα συζητήσει με την ΣΤΟΚ για το μέλλον.

Αρχικά είναι να παραμείνει η βαθμολογία ως έχει και σύμφωνα με το καταστατικό να ανέβουν 2 ομάδες και να πέσουν 6. Δεύτερο σενάριο είναι οι πρώτοι έξι να κάνουν ένα μικρό πρωτάθλημα, με τις δυο πρώτες ομάδες να εξασφαλίζουν την άνοδο στην 3η κατηγορία. Τρίτο σενάριο είναι η ακύρωση της χρονιά, κάτι που φαντάζει απίθανο, μιας και δεν θα υπάρχει διαβάθμιση, άνοδος και οτιδήποτε άλλο συνέβη στη χρονιά.

Οι ομάδες της ΣΤΟΚ βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα αυτή τη στιγμή και περιμένουν τις τελικές αποφάσεις.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση