ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμφωνία με Γαρπόζη

Η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προγραμματισμού

Μέσω ανακοίνωσης η  ΑΠΕΠ, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξη Γαρπόζη και τους συνεργάτες του:

Το Δ.Σ., ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας για επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέξη Γαρπόζη, και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η πολύ καλή δουλειά του προπονητή και η άψογη συνεργασία μεταξύ των 2 πλευρών κατά την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η ομάδα υλοποίησε το στόχο της ανόδου. Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, ήταν θέμα 5 μόνο λεπτών, να επέλθει συμφωνία και για τη νέα χρονιά.

Μαζί με τον κ. Γαρπόζη, συνεχίζουν στην ομάδα και οι συνεργάτες του. Ο βοηθός προπονητή κ. Λεβάν Μαχράτζε, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Άντρος Χριστοφή και ο γυμναστής κ. Ραφαήλ Παναγιώτου. Και οι 3 πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί και με αυτούς η συνεργασία μας.

Ευχόμαστε σε όλο το προπονητικό επιτελείο καλή δύναμη και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, για ότι χρειαστούν για το καλό της ομάδας.

Πλέον η ομάδα μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς προγραμματισμού, με τις νέες ανακοινώσεις να έρχονται σύντομα.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

Με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου (με την μπάλα στα πόδια του, δεύτερος από δεξιά) έζησε υπέροχες στιγμές και το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό…

«Να με πάρετε στο χωριό…»

Ο Σάββας Κοσιάρης και το 24sports φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες του αθλητισμού από το μαύρο καλοκαίρι του 1974
Σάββας Κοσιάρης
 |  ΔΙΓΕΝΗΣ
X