ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παρέμβαση Κούμα για ΣΤΟΚ!

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ πραγματοποιεί επαφές για την επανεκκίνηση της δράσης

Από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο διά στόματος του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, απουσιάζει η ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, το συγκεκριμένο πρωτάθλημα παραμένει σε αδρανοποίηση, μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί τα σωματεία της επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ είναι ερασιτεχνικά και δεν διατηρούν επαγγελματικά συμβόλαια για να καταβάλλουν μισθούς.

Ως εκ τούτου, με βάση το σκεπτικό του Υπουργείου , η θέση τους δεν είναι δύσκολη στο βαθμό που είναι για τα σωματεία της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, που έχουν να πληρώνουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρητή απόφαση πως το πρωτάθλημα αυτό διακόπτεται, τα πάντα παραμένουν σε αβεβαιότητα. Σύμφωνα, με έγκυρες πληροφορίες μας, το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και πραγματοποιεί σχετικές επαφές με τον Υπουργό Υγείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα περισσότερα σωματεία της ΣΤΟΚ επιθυμούν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αν και αντιλαμβάνονται στο ακέραιο τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Υπενθυμίζουμε πως τα πρωταθλήματα Β' και Γ'΄Κατηγορίας επαναρχίζουν στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση