ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιαμπουλής: «Ελπίζουμε να μην έχει γίνει διασπορά»

Θα περάσουν από τεστ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άτλα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλής, ο οποίος αναφέρθηκε στο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στον Άτλα Αγλαντζιάς.

Αναλυτικά:

Για το κρούσμα που εντοπίστηκε στον Άτλα Αγλαντζιάς: «Έχουμε επικοινωνήσει με το υπουργείο Υγείας. Έχουν ζητηθεί τα φύλλα αγώνα των φιλικών για σκοπούν ιχνηλάτησης. Ο Άτλας αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Ελπίζουμε να μην έχει επεκταθεί η διασπορά του ιού μέσω αυτών των αγώνων. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα, πρέπει να εφαρμόζονται από όλους. Πρέπει να δρούμε προληπτικά και όχι να τρέχουμε εκ των υστέρων με ιχνηλατήσεις.

Πρέπει να σήμερα να αναβληθούν όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες της ομάδας και να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους που έχουν χρησιμοποιηθεί. Εντός των 24 ωρών πρέπει να υποβληθούν όλοι οι παίκτες σε τεστ και να υπάρχει καθημερινή ιατρική παρακολούθηση της ομάδας για εφτά μέρες».

Για την παρουσία κόσμου τα γήπεδα: «Οι φίλαθλοι πρέπει να υπακούν στις οδηγίες των στιούαρτ και να φορούν μάσκα στις μετακινήσεις του. Πρέπει να αποφεύγονται τα μαζικά συνθήματα. Δεν απαγορεύεται να μιλήσει ή να φωνάξεις στο γήπεδο, τα μαζικά συνθήματα είναι αυτά που απαγορεύονται. Ο στόχος είναι να επιστρέφουμε υγιείς στο σπίτι μας».

Για το γεγονός ότι θα γίνουν στην Κύπρο αγώνες των προκριματικών: «Τα γήπεδα που είναι διαθέσιμα είναι το ΓΣΠ, το ΑΕΚ Αρένα και το Αντώνης Παπαδόπουλος. Η κάθε γηπεδούχος ομάδα έχει ένα κατάλογο σταδίων για να επιλέξει που θα πάει να αγωνιστεί. Δεν της λέει η UEFA πήγαινε παίξε στο ΓΣΠ. Είναι θέμα επιλογής της γηπεδούχου ομάδας που δεν θα μπορεί να παίξει στην έδρα της».

Για το Γιουρόπα Λιγκ 2: «Θα ενημερωθούμε με λεπτομέρειες όταν έρθει η ώρα».

 

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

Με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου (με την μπάλα στα πόδια του, δεύτερος από δεξιά) έζησε υπέροχες στιγμές και το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό…

«Να με πάρετε στο χωριό…»

Ο Σάββας Κοσιάρης και το 24sports φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες του αθλητισμού από το μαύρο καλοκαίρι του 1974
Σάββας Κοσιάρης
 |  ΔΙΓΕΝΗΣ
X