ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόθεση ενοποίησης Εληάς - Αναγέννησης!

Δηλώσεις των εκπροσώπων των δύο ομάδων στον ΣΠΟΡ FM 95

Πρόθεση ενοποίησης της Αναγέννησης και της Εληάς έχει εκφραστεί στην κοινότητα του Λυθροδόντα.

Η νεολαία της κοινότητας βλέπει πολύ ευνοϊκά αυτό το ενδεχόμενο. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια συνάντηση στις 2 Μαρτίου και θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη μέσα στον Μάιο. Από την έκβαση των συναντήσεων αυτών θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των πραγμάτων. Αν υπάρξει συμφωνία, τότε τα δύο σωματεία θα θέσουν το αίτημα ενώπιον των Γενικών τους Συνελεύσεων.

Σχετικές δηλώσεις επί του θέματος έκαναν στην εκπομπή στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, οι Χρίστος Θεοχάρους (εκπρόσωπος της Αναγέννησης Λυθροδόντα) και ο πρόεδρος της Εληάς Λυθροδόντα, Χριστόφορος Κύλινδρος.

Τα όσα είπαν: 

Χρίστος Θεοχάρους: 

Για τον τελευταίο αγώνα της Αναγέννησης: «Ο αγώνας μας με την ομάδα του Αυγόρου ήταν μοιρασμένος, είχε δύναμη, πάθος και παρά τις απουσίες το παλέψαμε και μείναμε στο 0-0. Έχουμε ακόμα εφτά αγώνες για να σώσουμε την ομάδα από τον υποβιβασμό».

Για την περίπτωση ενοποίησης με την Εληά Λυθροδόντα: «Βγάλαμε σχετική ανακοίνωση σήμερα το πρωί για το θέμα της ενοποίησης. Το όλο θέμα ήταν πρωτοβουλία του κοινοτάρχη να φέρει κοντά τις δύο πλευρές. Είναι ο Νίκος Καρατζιάς ο κοινοτάρχης και στις δύο Μαρτίου υπήρξε συνάντηση με εκπροσώπους των δύο ομάδων. Από την δικιά μας πλευρά ζητήσαμε χρόνο μέχρι να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας αγωνιστικά και να επανέλθουμε αρχές Μαίου. Περιμένουμε το τέλος του πρωταθλήματος μας για να κάνουμε γενική συνέλευση και να αποφασίσουμε πως θα πορευτούμε».

Για τις υπογραφές στο θέμα ενοποίησης: «Είναι γεγονός ότι σε όλο το χωριό υπήρξαν υπογραφές για ενοποίηση. Είναι μαζική απαίτηση από την νεολαία και από τις δύο πλευρές για να συνυπάρξουμε. Έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια στις κερκίδες ήταν τα ίδια πρόσωπα στους αγώνες των δύο ομάδων».

Για τα οφέλη που θα υπάρξουν στο θέμα ενοποίησης: «Πλέον στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το χρήμα και σε περίπτωση που υπάρξει ενοποίηση θα είναι πολύ θετικά τα πράγματα κυρίως στο οικονομικό κομμάτι».

Χριστόφορος Κύλινδρος: 

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Φέτος τα πράγματα για την ομάδα μας δεν πήγαν καλά. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανένα. Η Εληά είναι ένα ιστορικό σωματείο και την νέα σεζόν θα είμαστε δυνατοί».

Για την ενοποίηση με την Αναγέννηση Λυθροδόντα: «Τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο φίλος Χρίστος. Κάναμε μία συνάντηση με πρωτοβουλία του κοινοτάρχη. Από την δικιά μας πλευρά παρευρέθηκαν τρία άτομα στην συνάντηση η οποία ήταν πολύ ψηλού επιπέδου. Εμείς πήγαμε με καλή διάθεση να ακούσουμε τις εισηγήσεις και σαν Εληά χαιρετήσαμε αυτή την θέση. Εμείς είπαμε τις προθέσεις μας και το όλο θέμα θα το πάρουμε στην γενική συνέλευση. Εγώ σαν Χριστόφορος το λέω δημόσια ότι θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει η ενοποίηση. Εγώ το βλέπω με θετικό μάτι αλλά θα πρέπει να δούμε τι εξέλιξη θα έχει η γενική συνέλευση. Άλλο εγώ πως το βλέπω και άλλο η πλειοψηφία».

Για την πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού: «Η νεολαία του χωριού πήρε την πρωτοβουλία να μαζέψει υπογραφές για την ενοποίηση. Αυτό είναι πολύ υπέρ».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση