ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πνίγηκε» ο Ορφέας στις βροχές

Μεγάλες οι ζημιές στα αποδυτήρια του ιστορικού σωματείου

Έπληξαν τον Ορφέα οι καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν σήμερα στη Λευκωσία. Τα αποδυτήρια της ιστορικής ομάδας πλημύρισαν. Το νερό εισήλθε στο χώρο και κατάστρεψε ρουχισμό των ποδοσφαιριστών, το γυμναστήριο, τους πάγκους, το ψυγείο, το πλυντήριο και το στεγνωτήριο. 

Οι άνθρωποι του ακριτικού σωματείου που χύνουν μπόλικο ιδρώτα για να μαζέψουν και το τελευταίο σεντ για να το κρατήσουν στη ζωή είδαν με θλίψη τα αποδυτήρια να υφίστανται ζημιές που φθάνουν σε μερικές χιλιάδες ευρώ. Σε επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο του Ορφέα Αγγέλα Κυριάκου, μας λέχθηκε  το εξής: «Περάσαμε και χειρότερα. Θα τό περάσουμε και αυτό»

Ποδοσφαιριστές του Ορφέα με το που ειδοποιήθηκαν, έτρεξαν και βοήθησαν τους πυροσβέστες στο δύσκολο τους έργο μέσα σε συνθήκες καταρρακτώδους βροχής. 

Με ανακοίνωση του στο επίσημο του λογαριασμού του στο fb το ιστορικό Σωματείο ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου - Cyprus Fire Service που ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά για βοήθεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στους πυροσβέστες Μιχαλακη Ορφανού και Παύλο Έλληνα που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες μέσα σε δύσκολες συνθήκες για να αντληθεί το νερό από τον χώρο των αποδυτηρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση