ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Πένθος στην ΑΕΖ: Απεβίωσε ο μακροβιότερος πρόεδρος στο κυπριακό ποδόσφαιρο

Οι ανακοινώσεις όλων των ομάδων για το θάνατο του Στέλιου Χρίστου

24sports team

info@24sports.com.cy

Βαρύ πένθος στην ΑΕΖ και στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού ο Στέλιος Χρίστου έφυγε από τη ζωή. Ο επί δεκαετίες πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της ΑΕΖ Ζακακίου έφυγε από τη ζωή, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό.

Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην ΑΕΖ, αφού ήταν πρόεδρος της για 65 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1956 όπου ιδρύθηκε η ομάδα μέχρι το περασμένο Καλοκαίρι. Η ιστοσελίδα μας εύχεται τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και στην ομάδα της ΑΕΖ.

«Η διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΖ Ζακακίου, το προπονητικό team αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του διαχρονικού προέδρου της ομάδας μας κυρίου Στέλιου Χρήστου. Ο κύριος Στέλιος, αποτέλεσε τον μακροβιότερο πρόεδρο σωματίου στην Κύπρο. Ο ιδρυτής της ομάδας μας, κος Στέλιος, ήταν παρών σε όλες τις σημαντικές αλλά και δύσκολες στιγμές αυτής της ομάδας. Αποτέλεσε φάρο για τους σημερινούς προέδρους αλλά και σύμβουλος για τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ως ένδειξη σεβασμού, τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε δράσεις προκειμένου να τιμήσουμε την μνήμη του κυρίου Στέλιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Πρόεδρε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των ομάδων:

ΑΕΛ

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αείμνηστου και διαχρονικού προέδρου της ΑΕΖ Ζακακιου, Στέλιου Χρήστου που έφυγε από τη ζωή. Του μακροβιότερου προέδρου στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν πάντοτε φίλος προς την ΑΕΛ και όλα τα ΔΣ του Σωματείου μας. Αιώνια του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Απόλλων Λεμεσού

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του επί χρόνια πρόεδρου της ΑΕΖ Ζακακίου, Στέλιου Χρίστου, o οποίος έφυγε από τη ζωή. Αιωνία του η μνήμη.

ΑΕΚ Λάρνακας

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του διαχρονικού Προέδρου της ΑΕΖ Ζακακίου, Στέλιου Χρίστου, για τον θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ολυμπιακός Λευκωσίας

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Χρίστου, αλλά και στην ομάδα της ΑΕΖ που θρηνεί τον χαμό του ιστορικού της ηγέτη. Ο Στέλιος Χρίστου διετέλεσε επί σειρά δεκαετιών πρόεδρος και ήταν εκ των ιδρυτικών μελών της ομάδας. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

ΠΑΕΕΚ

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Στέλιου Χρίστου. Ο κύριος Στέλιος είναι φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για την αγάπη του προς το ποδόσφαιρο και την αφοσίωση του στο σωματείο του. Αιώνια η μνήμη του και καλό παράδεισο.

ΚΟΠ

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για το θάνατο ενός ακούραστου εργάτη του ποδοσφαίρου, του επί σειρά δεκαετιών Προέδρου της ΑΕΖ Ζακακίου Στέλιου Χρίστου, σε ηλικία 84 ετών. Ο αείμνηστος Στέλιος ήταν ιδρυτικό μέλος της ΑΕΖ και πρόεδρος της από το 1956 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, αφιερώνοντας όλη σχεδόν του τη ζωή στο αγαπημένο του Σωματείο και στο αγαπημένο του άθλημα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Σωματείο της ΑΕΖ. 

Νέα Σαλαμίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαριστού Στέλιου Χρίστου, αλλά και στην ομάδα της ΑΕΖ που θρηνεί τον ιστορικό της ηγέτη επί σειρά δεκαετιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Πάφος FC

Το Σωματείο μας και ολόκληρη η οικογένεια της Πάφος FC, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της ΑΕ Ζακακίου καθώς και στους οικείους για το χαμό του επί 65 έτη προέδρου και εκ των ιδρυτών του Σωματείου του Ζακακίου Στέλιο Χρίστου, ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε σχεδόν σε όλη του τη ζωή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου. 

Διγενής Μόρφου

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του Διγενή Ακρίτα Μόρφου εκφράζουν τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Χρίστου και στους φίλους μας της ΑΕΖ Ζακακίου. Ο Στέλιος Χρίστου, ο οποίος διετέλεσε επί 65 χρόνια πρόεδρος της ΑΕΖ, έφυγε απ τη ζωή αφήνοντας φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αιωνία του η μνήμη. 

Οθέλλος Αθηαίνου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους αλλά και στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου για τον χαμό του Προέδρου Στέλιου Χρίστου.

ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου

Τα θερμά και ειλικρινή μας συλληπητήρια προς την οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου για τον χαμό του Κύριου Στέλιου Χρίστου, επί σειρά ετών πρόεδρου της ομάδας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αχυρώνας Λιοπετρίου

Η οικογένεια του Αχυρώνα Λιοπετρίου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς το Σωματείο της ΑΕΖ Ζακακίου για τον θάνατο του Στέλιου Χρίστου, ο οποίος διετέλεσε για 56 χρόνια πρόεδρος της ομάδας. Μακάρι να είχαμε κι άλλους ανθρώπους που να αγαπούν το ποδόσφαιρο όσο το αγάπησε ο Στέλιος.

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, καθώς επίσης και στο Δ.Σ. του φίλου Σωματείου ΑΕΖ Ζακακίου, για τον θάνατο του επί σειρά ετών προέδρου του Στέλιου Χρίστου. Ο Άνθρωπος Στέλιος Χρίστου, ο οποίος διακρινόταν για την τιμιότητα και ανιδιοτέλεια του, αγαπήθηκε απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο και είχε άριστες σχέσεις με όλους ανεξαίρετα τους παράγοντες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΠΑΣΠ

Ποδοσφαιριστές, Δ.Σ. & προσωπικό ΠΑΣΠ, εκφράζουν τα βαθύτατα τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΖ & στους οικείους του αείμνηστου Στέλιου Χρήστου. Ένα σπάνιο παράδειγμα ανθρώπου που πρόσφερε όλη του την ζωή υπηρετώντας το Κυπριακό ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του ΑΕΖ.

Αλκή Ορόκλινη

Το Δ.Σ. της ΑΛΚΗΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Στέλιου Χρίστου, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή. Η προσφορά του στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και προς την αγαπημένη του ΑΕΖ, αποτελούν παράδειγμα προς όλους. Ο Στέλιος Χρίστου αγάπησε με πάθος την ΑΕΖ και πρόσφερε από το πόστο του προέδρου για δεκαετίες. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και η οικογένεια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου είναι από σήμερα φτωχότερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ομόνοια Αραδίππου

Η Ομόνοια Αραδίππου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του κ. Στέλιου Χρίστου για την απώλεια τους αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου, στην οποία ο κ. Χρίστου υπηρέτησε ως Πρόεδρος απο το 1956.

Ομόνοια 29ης Μαΐου 

Το Σωματείο μας εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια του στους οικείους του κύριου Στέλιου Χρίστου και στην οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου. Ο Στέλιος Χρίστου, διετέλεσε επί 65 χρόνια πρόεδρος της ΑΕΖ και ήταν εκ των ιδρυτών της. Παράδειγμα αγάπης, αφοσίωσης και ανιδιοτέλειας για το Σωματείο του. Έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι αφήνοντας φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αιωνία του η μνήμη. 

Ακρίτας Χλώρακας

Το Σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας , εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της ΑΕ Ζακακίου καθώς και στους οικείους για το χαμό του επί 65 έτη προέδρου και εκ των ιδρυτών του Σωματείου του Ζακακίου, Στέλιο Χρίστου, ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε σχεδόν σε όλη του τη ζωή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου. Αιωνία του η μνήμη.

ΠΟ Ορμήδειας

Το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι φίλοι του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ορμήδειας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακροβιότερου προέδρου στην ιστορία της ΑΕΖ Ζακακίου, Στέλιου Χρίστου. Τα θερμά συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια αλλά και στην ΑΕΖ Ζακακίου για έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα αφού είναι και ο ιδρυτής της ομάδας.

ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς

Το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του κυρίου Στέλιου Χρήστου αλλά και προς το Σωματείο της ΑΕΖ, του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος από τη μέρα ίδρυσης του.

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Στέλιου Χρίστου, που «έφυγε» από την ζωή. Ένας πραγματικός ποδοσφαιράνθρωππος, που υπηρέτησε την Α.Ε.Ζακακίου για σχεδόν 7 δεκαετίες. Η προσωποποίηση της ανιδιοτελούς αγάπης για την ομάδα του και το άθλημα.

ΕΝΥ/Διγενής

Το Διοικητικό Συμβούλιο, Προπονητές και Ποδοσφαιριστές της ΕΝΥ/Διγενής εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του και την οικογένεια της ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ για τον αδόκητο και απρόσμενο θάνατο του για 65 χρόνια Προέδρου του Σωματείου Στέλιου Χρίστου. Ένας από τους λίγους ανθρώπους που αγάπησε και στήριξε με την προσφορά του το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Αιωνία του η μνήμη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Σωματείο ΕΝΥ/Διγενής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση