ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΕΕΚ: Με Καμένο για την άνοδο

Έκλεισε ο νέος προπονητής

Βρήκε προπονητή η ΠΑΕΕΚ που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αγαθοκλή Καμένου στη θέση. Δημήτρης Δημητρίου και Χαραλαμπος Χαραλάμπους το τιμ του.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ με σκοπό την άμεση επάνοδο στην Β’ Κατηγορία ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Προπονητή Αγαθοκλή Καμένο.

Ο 38χρονός τεχνικός Αγαθοκλής Καμένος, μαζί με τον Β. Προπονητή Δημήτρη Δημητρίου και τον Γυμναστή Χαράλαμπο Χαραλάμπους θα απαρτίσουν το τεχνικό team της ομάδας μας με στόχο την δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας.

Εντός των προσεχών ημερών θα ακολουθήσει νέα συνάντηση του Προπονητή με την Διοίκηση της ΠΑΕΕΚ ώστε να εγκριθούν οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας.

Η ΠΑΕΕΚ εύχεται στο νέο της Προπονητή και στους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο έργο τους και προσβλέπει όπως, σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕΕΚ, καταφέρουν να ευοδώσουν τους σκοπούς και επιδιώξεις της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας αλλά και όλων των φίλων της Κερύνειας μας.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Κερυνειώτες να έλθουν κοντά στην ομάδα η οποία μέσα από μύρια κύματα αγωνίζεται για να κρατά την σημαία της Κερύνειας ψηλά και να διατρανώνει ότι η Κερύνεια είναι εδώ, ζωντανή και ότι εμείς οι Κερυνειώτες δεν την χαρίζουμε σε ΚΑΝΕΝΑ!».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X