ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θύρα 9: «Η τρίχα κάγκελο…»

Θυμήθηκαν τις ρίζες τους, όπως αναφέρουν

Την περηφάνια της για την ανταπόκριση του απλού κόσμου στο κάλεσμα για εργασίες στο ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο της «Ομόνοιας του λαού» εκφράζει με ανακοίνωση η «θύρα 9».

Αναλυτικά:

«Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Εχθές πραγματοποιήθηκε από συντρόφους και συντρόφισσες εθελοντική εργασία στο ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, μετά από κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Δεκάδες Θυραεννιώτες και μέλη του Σωματείου βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν με τα χέρια και τον ιδρώτα τους στην ανέγερση του γηπέδου. Με τσάπες, χτένες, κλαδευτήρια, μπογιές, δεντροκοπικές μηχανές, μα πάνω από όλα με την ψυχή τους, άντρες, γυναίκες και παιδία δούλεψαν ανιδιοτελώς για πάνω από 4 ώρες πλάι πλάι για το δικό τους καμάρι, το δικό τους γήπεδο.

Βλέποντας τα στελέχη μας να εργάζονται με ένα χαμόγελο αδιάκοπα στα χείλη τους, δεν σας κρύβουμε ότι σηκώθηκε η τρίχα μας κάγκελο καθώς ξύπνησαν μέσα μας μνήμες από τις ιστορίες που μας διηγούνταν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας, του πως έκτισαν το γήπεδο της Βασίλισσας των κυπριακών γηπέδων.

Η χθεσινή μέρα μας γέμισε χαρά μα συνάμα και περηφάνια. Περηφάνια γιατί τα αδέλφια μας είναι διαλεχτά και από άλλη πάστα. Από την πάστα αυτών των ανθρώπων που βγάζουν μια περίεργη άγρια ομορφιά που πηγάζει από το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης και της πειθαρχίας στον σκοπό, θυσιάζοντας προσωπικό τους χρόνο για το μεγαλείο των ιδεών τους.

Και για να προλάβουμε όλους εκείνους που θα τρέξουν να ρίξουν την χολή τους αδυνατώντας να αντιληφθούν πως γίνεται μια χούφτα ατόμων να πραγματοποιούν τα όνειρα τους κόντρα στους σύγχρονους καιρούς που επιβάλουν ηττοπάθεια και παραίτηση από έναν διαφορετικό κόσμο, όχι δεν έχουμε αλλότρια συμφέροντα, συμφέρον μας μόνο η διατήρηση του σκοπού ίδρυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όχι δεν είμαστε υποκινούμενοι από κανέναν, μοναδικός μας υποκινητής η αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι δεν χρηματοδοτούμαστε από κανέναν, μοναδικός χρηματοδότης ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όχι δεν είμαστε 50 χασικλήδες, είμαστε εκατοντάδες δεκάδες ονειροπόλοι και ερχόμαστε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει.

Η χθεσινή μέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μας, καθώς είναι το εισιτήριο μας για ένα σίγουρο μέλλον. Η χθεσινή μέρα επιβεβαιώνει όσα όλα λέγαμε τον Μάη εκείνο του ’18, πως άλλο πράμα ο εκσυγχρονισμός και άλλο πράμα το ξεπούλημα για τις πρόσκαιρες επιτυχίες.

Υ.Γ. Και τι δεν κάνατε για να μας θάψετε, όμως ξεχάσατε πως είμαστε σπόροι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση