ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνάντηση Cablenet-Ομόνοια 1948

Οι δύο μεριές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους

Τις τελευταίες ημέρες μπορεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα το θέμα με της κοινής πλατφόρμας, με τα τρία τηλεοπτικά κανάλια να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε μία νέα συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.24sports.com.cy, έχει διευθετηθεί συνάντηση ανάμεσα στην Cablenet και την Ομόνοια 1948 με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η τηλεοπτική στέγη είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις ομάδες που έχουν φιλοδοξίες και η Ομόνοια 1948 είναι τέτοια και το αποδεικνύουν οι ενέργειες της, αλλά και η μέχρι τώρα πορεία της.

Από την άλλη, η Cablenet είναι η νέα τηλεοπτική πλατφόρμα στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και θέλει να μεγαλώσει το πακέτο της και σίγουρα την ενδιαφέρει μία ομάδα σαν την Ομόνοια 1948, που έχει φιλοδοξίες και προοπτική να ανέβει στην α’ κατηγορία τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, στα χρόνια λειτουργείας της, απέδειξε ότι χτίστηκε πάνω σε στερεές βάσεις και σιγά, σιγά μεγαλώνει. Ενδεικτική είναι η κίνηση αγοράς γηπέδου, για την δημιουργία προπονητικού κέντρου.

Συνεπώς, εάν καταλήξουν σε «γάμο» θα πρόκειται για μία συνεργασία από αυτές που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε win-win, καθώς μόνο να κερδίσουν έχουν οι δύο πλευρές.

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση

X