ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στελέχη της Ομόνοιας 1948 στην Ιερουσαλήμ

Σε πρόγραμμα ανταλλαγής στελεχών το σωματείο

Μια ενδιαφέρουσα, μη αμιγώς ποδοσφαιρική, εμπειρία θα ζήσουν στελέχη της Ομόνοιας 1948 στα πλαίσια του προγράμματος sdeurope.

Πρόκειται για πρόγραμμα ανταλλαγής στελεχών ομάδων που στηρίζονται από οπαδούς προκειμένου να αποκομίσουν εμπειρίες. Στην Ομόνοια 1948 θα ανταλλάξουν στελέχη με την Hapoel Katamon Jerusalem FC και θα πάνε στο Ισραήλ με αντίστοιχη έλευση στελεχών του σωματείου αυτού στην Κύπρο.

Η ανταλλαγή αυτή γίνεται για να δουν διαφορετικούς τρόπους διοίκησης, εξεύρεσης πόρων και άλλα συγγενή θέματα με την επιβίωση ενός συλλόγου που το «τρέχουν» οπαδοί. Ασφαλώς, για να γίνει εφικτή μια τέτοια συνεργασία πρώτα διαπιστώθηκε πως σε επίπεδο πολιτικών απόψεων η Ομόνοια 1948 συμπλέει με την Καταμόν και οι δυο ομάδες μοιράζονται κοινές προτεραιότητες και αντιμετωπίζουν ίδιες προκλήσεις.

Όπως αναφέρεται, στην Ομόνοια 1948 χρειάζονται αυτές τις εμπειρίες καθώς το σωματείο ετοιμάζεται να εισέλθει στις κατηγορίες της ΚΟΠ αφού η άνοδος από την επίλεκτη μοιάζει εξασφαλισμένη. Οι απαιτήσεις αλλάζουν, οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Η Καταμόν ιδρύθηκε επίσης από οπαδούς και πλέον βρίσκεται στη Β΄κατηγορία έχοντας ξεκινήσει από την πέμπτη.

Ένα από τα προγράμματα που «τρέχει» η Καταμόν είναι αυτό της «λίγκας της γειτονιάς» όπου στόχος πολιτικά είναι να συνυπάρχουν αρμονικά οι διάφορες τάσεις που υπάρχουν στην Ιερουσαλήμ αλλά και αθλητικά βγαίνουν και παίκτες για την ομάδα. Στην Ομόνοια 1948 θα ήθελαν να το αντιγράψουν στη Λευκωσία.

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση