ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια 1948-Τρούλλοι: Ξανα ο αγώνας χωρίς κόσμο!

Αυτή είναι η απόφαση της ΣΤΟΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα ο ΣΠΟΡ FM 95.0, ο αγώνας ανάμεσα σε Ομόνοια 1948 και Τρούλλοι FC θα ξαναγίνει κανονικά χωρίς όμως την παρουσία κόσμου αυτή τη φορά για να αποφευχθούν παρόμοιου τύπου επεισόδια ανάμεσα στον κόσμο. Αυτή είναι η απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΣΤΟΚ για τον εν λόγω αγώνα. 

Θυμίζουμε τα επεισόδια συνέβησαν γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Τετάρτης, 8 Μαΐου, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ομόνοια 1948 και Τρούλλοι F.C., ενώ το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα των Τρούλλων, βρισκόταν έξω από την είσοδο του Μακάρειου Σταδίου, δέχθηκε επίθεση από περίπου 40 πρόσωπα.

Οι επιτιθέμενοι, οι οποίοι έφεραν διακριτικά της Ομόνοιας 1948, προκάλεσαν ζημιές στον ανεμοθώρακα και το εξωτερικό μέρος του λεωφορείου, ενώ φέρονται επίσης να έριξαν κροτίδες και καπνογόνα εντός του λεωφορείου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Από την επίθεση έξι ποδοσφαιριστές της Τρούλλοι F.C., που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου, ένιωσαν ενοχλήσεις από τους καπνούς και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περίθαλψη, ενώ έβδομος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση, ενώ πρέβη και σε σύλληψη ενός 25χρονου.

Αναλυτικά η απόφαση της ΣΤΟΚ:

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΔIKAΣTIKH EΠITPOΠH ΣTOK AΠOΦAΣIΣE OΠΩΣ O AΓΩNAΣ OMONOIA 1948 - TPOYΛΛOI F C 2015 ΔIEΞAXΘEI KEKΛEIΣMENΩN TΩN ΘYPΩN.

H HMEPOMHNIA ΔIEΞAΓΩΓHΣ ΘA AΠOΦAΣIΣTEI ΣHMEPA. ΔΣ ΣTOK

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση

X