ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια 1948: Πιθανή η αλλαγή ονόματος-λόγος για έντονες πιέσεις

Δεν πτοούνται από τις εξελίξεις

Το θέμα της δικαστικής διαμάχης με τον ΑΣΟΛ για το ζήτημα της ονομασίας «Ομόνοια 1948» θίχτηκε σε διαδικτυακή εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο εκτελεστικός γραμματέας Αθάμος Ευσταθίου και όπως φαίνεται υπάρχει πιθανότητα αλλαγής του ονόματος του σωματείου.

Στην εκπομπή «Με το φακό του Χαμάλη», γίνεται λόγος για έντονες πιέσεις που υπήρξαν προκειμένου να αλλάξει η αρχική απόφαση που δικαίωνε το σωματείο. Επιφυλάσσονται δε να πουν πολλά όταν τελειώσει το θέμα και τυπικά.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν :

«Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα δικαστήρια. Υπάρχει πρόβλημα με τα γραφεία και τις κλειστές πόρτες. Όταν θα πρέπει να μιλήσουμε θα πούμε πολλά για το συγκεκριμένο ζήτημα, το πώς κάποιοι μπήκα και βγήκαν και θέλουν να αλλάξει όνομα η ομάδα.

Όταν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε το σωματείο, είχαν στείλει άπειρες επιστολές για να μην δημιουργηθεί το σωματείο, που κατά την άποψη μας δεν έστεκαν. Κατά την άποψη του επάρχου δεν έστεκαν, δηλαδή την τότε πρώτη προσφυγή που είχε κάνει η Ομόνοια στο να μην μπορούμε να ονομαστούμε Ομόνοια1948, την είχαν απορρίψει και μάλιστα ζήτησαν γνωμάτευση από τον εισαγγελέα και μετά την απόρριψαν. Τώρα έχει ξανανοίξει αυτό το ζήτημα.

Για πρώτη φορά στην εκπομπή σου να πω ότι δεν θα είναι το αποτέλεσμα εκείνο που ήταν την πρώτη φορά. Σίγουρα δεν άλλαξαν τα δεδομένα από την πρώτη φορά, όμως άλλαξαν οι πιέσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως γιατί ότι και να έρθει εμείς θα το αντιμετωπίσουμε, δίνουμε πολύ λίγη σημασία στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί η ομάδα μας είναι πολύ περισσότερα από το πως νομίζουν κάποιοι ότι θα την ονομάζουμε. Θα μιλήσουμε εκτενέστερα στην επόμενη γενική συνέλευση του σωματείου για αυτό το πράγμα».

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση

X