ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Θύρα 9 «συγχαίρει» τους πορτοκαλί

Ειρωνική τοποθέτηση της Θύρας 9

Ειρωνική ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 με την οποία συγχαίρει τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για τη στήριξη τους προς το YPG και SDF των Κούρδων στη Συρία.

Αναλυτικά:

Μπράβο στο πανσυφί ΑΠΟΕΛ που επιτέλους στηρίζει το Αντιφασιστικό και διεθνιστικό Ypg. Μπράβο που στηρίζετε τις διεθνεις ταξιαρχίες του Ypg που μαζί με τους Κούρδους πολεμούν Άραβες, Τουρκμένοι, Τούρκοι, Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι και γενικά άνθρωποι ασχέτως φυλής και έθνους.

Ελπίζουμε όσα θέλουν να εφαρμόσουν στη Βόρεια Συρία το Sdf και το Ypg δηλαδή ομοσπονδία που θα σέβεται όλες τις θρησκείες και τα έθνη να είναι και οι απόψεις σας.

Ελπίζουμε επίσης τώρα που θα έρθουν πρόσφυγες κάποιοι από τον πόλεμο να μην τρέξετε πάλι να σηκώσετε πανό για να παν στα σπίτια τους που θα έχει κατακτήσει ο Αττίλας.

Ξανά μπράβο που βρήκατε τον δρόμο του Διεθνισμού και της αλληλεγύης ενάντια στον Ιμπεριαλισμό είτε είναι Τουρκικος είτε είναι Αμερικάνικος είτε είναι Ρώσικος.

Δεν μπορούμε παρά να σας καλέσουμε και στην αυριανή πορεία καταδίκης της Τουρκικής Εισβολής στη Συρία η ώρα 10 το πρωί στη Πλατεία Οδού Λήδρας.

Ελάτε να βροντοφωνάξουμε έξω ο Τούρκικος Στρατός από την Κύπρο και από την Συρία, ελάτε να βροντοφωνάξουμε ότι "Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους", ελάτε να βροντωφωνάξουμε ότι "Ένας είναι ο εχθρός ο Ιμπεριαλισμός".

Υ.Γ - Περιμένουμε μέσα στην απέραντη βλακεία σας να μας ποστάρετε την σημαία του ψευδοκράτους που σηκώστηκε πριν 12 χρόνια μήπως και βρείτε κάτι να μας πείτε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση

X