ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν ξεκίνησε ποτέ το Ομόνοια 1948 – Tρούλλοι

Δέχθηκε πετροβολισμό το πούλμαν που μετέφερε στο γήπεδο την αποστολή της ομάδας των Τρούλλων

Δεν ξεκίνησε ποτέ η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια 1948 και της ομάδας Τρούλλοι FC, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια και επίθεση στο λεωφορείο της φιλοξενούμενης ομάδας και στο τέλος αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί.

Διαβάστε όλα όσα έγιναν όπως τα κατέγραψε η ιστοσελίδα μας:

17:15  Το χειροκρότημα του κόσμου προς τους παίκτες της Ομόνοιας 1948 όταν αποχώρησαν από το γήπεδο.

 

17:00 Είναι οριστική πλέον η διακοπή.

16:45: Η ομάδα των Τρούλλων δεν μπήκε για προθέρμανση και δεν έχει διάθεση να το κάνει, αφού άλλωστε έχει οκτώ τραυματίες στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει ακόμα οριστική διακοπή του αγώνα, αλλά προς αυτή την κατεύθυνση οδηγείται 

16:32: Νεότερη εξέλιξη αναφέρουν ότι οι οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας των Τρούλλων έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο για να εξεταστούν από γιατρούς και να δουν την κατάσταση τους.

Τι γράψαμε πριν

16:01: Στον αέρα βρίσκεται το παιχνίδι ανάμεσα στην Ομόνοια 1948 και Τρούλλοι FC για την Β' φάση του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για να αρχίσει στις 16:30 στο Μακάρειο στάδιο.

Μία περίπου ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, δέχτηκε επίθεση με πέτρες το λεοφορείο που μετέφερε της αποστολή της ομάδα των Τρούλλων στο γήπεδο, από οπαδούς της Ομόνοιας 1948, που βρίσκονταν έξω από το Μακάρειο στάδιο.

Αυτή την στιγμή η αποστολή της ομάδας των Τρούλλων βρίσκεται κλεισμένη στα αποδυτήρια και υπάρχει πρόθεση να μην αγωνιστούν, καθώς όπως ισχυρίζονται υπάρχουν οκτώ τραυματίες παίκτες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχει διαβούλευση ανάμεσα στις δύο ομάδες, τους διαιτητές και την Αστυνομία που βρίσκεται στο γήπεδο, εάν θα διεξαχθεί ο αγώνας.

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση