ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α.Λ.Σ. Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Άδικο το μέτρο»

Ετοιμάζει επιστολή προς την αρμόδια Ομοσπονδία

Με ανακοίνωση του το Α.Λ.Σ. Ομόνοια 29ης Μαΐου  πραγματεύεται με το πρωτόκολλο υγείας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και το διαχωρισμό της Α’ Κατηγορίας με τις υπόλοιπες κατηγορίες σημειώνοντας θα στείλει επιστολή στην αρμόδια ομοσπονδία καθώς θεωρούν πως υπάρχει αδικία για το ποσοστό κόσμου στις κερκίδες στις μικρές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

«Έχουμε μελετήσει με προσοχή το πρωτόκολλο υγείας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και δεν μπορούμε να μην τοποθετηθούμε για τον λανθασμένο, κατά την γνώμη μας, διαχωρισμό της Α' Κατηγορίας με τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ενώ στη Α' Κατηγορία έχει επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων μέχρι το 33% της χωρητικότητας των γηπέδων εντούτοις στις υπόλοιπες κατηγορίες έχει (πρόχειρα θα πούμε) ανακοινωθεί η παρουσία μέχρι 300 φιλάθλων.

Θεωρούμε το συγκεκριμένο μέτρο άδικο και πρέπει να τύχει άμεσα επανεξέτασης. Δεν μπορεί η ομάδα μας που αγωνίζεται στο “Κερύνεια Επιστροφή” ένα γήπεδο χωρητικότητας 4000 φιλάθλων να μπορεί να αγωνιστεί μπροστά σε ΜΟΝΟ 300 φιλάθλους.

Από την στιγμή που το πρωτόκολλο στην Α' Κατηγορία προνοεί 33% της χωρητικότητας θεωρούμε κατάφορη αδικία το Σωματείο μας να δικαιούται μόνο το 7,5%.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα αποστείλουμε και επιστολή στην αρμόδια ομοσπονδία και θεωρούμε ότι βάση του πόσο εξόφθαλμη είναι η αδικία θα εγκριθεί το αίτημα μας για να ισχύσει το ποσοστό του 33% και στη δική μας περίπτωση».

 

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση

X