ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α. Ευσταθίου: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του συμπροέδρου των Τρούλλων για τα ψεύδη» (ηχητικό)

Αυτή είναι η επίσημη θέση της Ομόνοιας 1948 για τα επεισόδια στο Μακάρειο

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκτελεστικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Ομόνοιας 1948, Αδάμος Ευσταθίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου και τοποθετήθηκε επίσημα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες και τον πετροβολισμό του λεωφορείου της ομάδα των Τρούλλων FC έξω από το Μακάρειο.

Αναλυτικά:

Για τα επεισόδια: «Η επίθεση έγινε. Την έχουμε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή. Θεωρούμε ότι εχτές θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αντ’ αυτού ασχολούμαστε με τα επεισόδια. Η θέση μας είναι ότι όσο υπεύθυνοι ήταν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια ήταν και όσοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και όσοι δεν τήρησαν τα συμφωνημένα. Θεωρούμε απαράδεκτο μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι έγινε αλλαγή έδρας δυο φορές και ότι το λεωφορείο των Τρούλλων ήρθε στο γήπεδο χωρίς αστυνομική συνοδεία. Δυστυχώς πρέπει να αναλάβουν όλοι της ευθύνες τους. Εμείς ήμασταν αυτοί που δώσαμε τα κλειδιά στον οδηγό, αποτρέψαμε τα χειρότερα, μαλώσαμε με τον κόσμο, βάλαμε το λεωφορείο μέσα στο γήπεδο, δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια από τον υπεύθυνο ασφάλειας».

Για τους λόγους που έγινε ότι έγινε: «Δεν υπήρχε κανένας απολυτός λόγος, ούτε υπήρχε λόγος να αλλάξουμε τα στάδια τις προηγούμενες μέρες και προκαλώ οποίον θέλει να πάρει τα πρακτικά της Αστυνομίας να τα δει και ότι είχε δημιουργηθεί πολεμικό κλίμα από τις αλλαγές της έδρας. Εμείς δεν έχουμε θέμα με καμιά ομάδα και ούτε με την ομάδα των Τρούλλων.

Αν στην ομάδα των Τρούλλων σταματήσουν να λένε ψέματα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. «Πόλωσε το κλίμα το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας» είπε ο συμπρόερδος των Τρούλλων. Είναι ντροπή του και είναι ψέμα να ξεστομίζει τέτοιο πράμα. Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του συμπροέδρου των Τρούλλων. Θα επικοινωνήσουμε με το Δ.Σ. του Φρενάρους να βγουν να διαψεύσουν τα ψέματα που λεν ότι τους χτυπήσαμε παίκτες ή κόσμο. Οι Τρούλλοι εμφάνισαν τραυματίες που δεν υπήρχαν, δυστυχώς όμως οι κάμερες του σταδίου ήταν σε λειτουργία.

Το ότι η ομάδα των Τρούλλων δεν ήθελε να κατεβεί στο γήπεδο για δικά τους θέματα για να παίξουν, δεν θα το φορτωθούμε εμείς. Ενώ δώσαμε παράταση για να γίνει ο αγώνας, μας είπαν μετά ότι οι παίκτες τους δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και για αυτό ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι σταματά οριστικά ο αγώνας. Δεν θα δεχτούμε να δικάσει την επίθεση τα ΜΜΕ. Το πούλμαν της Ντόρτμουντ δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση και οι παίχτες έπαιξαν.

Το πούλμαν της Σίτι δέχθηκε επίθεση από αυτούς της Λίβερπουλ και μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες. Δεν υπήρχαν τραυματίες εχθές. Ούτε και ένας. Θα είναι σκάνδαλο αν μετά τα όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνος γίνει οτιδήποτε διαφορετικό. Οι παίκτες τους κατέβηκαν και πήγαν περίπατο στο γρασίδι, μετά από μισή ώρα ανακάλυψαν αναπνευστικά προβλήματα. Από προκλήθηκαν αυτά; Από το τσιγάρο;»

Για το πότε θα γίνει η δίκη: «Δεν μας ενημέρωσαν πότε θα γίνει η δίκη. Αν εμείς δεν έχουμε πάρει τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα θα ζητήσουμε αναβολή της εκδίκασης».

Καταληκτικά: «Άκουσα τον κοινοτάρχη των Τρούλλων που είπε ότι το εμπαίξαμε ότι προστατεύσαμε το λεωφορείο, εμείς που μαλώσαμε με τον κόσμο! Δεν ντρέπονται να λεν ψέματα. Βάσει φύλλο αγώνος αν δεν κατοχυρωθεί ο αγώνας στην Ομόνοια, θα φτάσουμε ψηλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Τελευταία Ενημέρωση