ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια 1948: «Ντόπες» στον κόσμο

Συνεχίζει τον καλπασμό της προς τον τίτλο η Ομόνοια 1948 η οποία στέλνει μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

Μετά την χθεσινή μας νίκη, η οποία ήταν η 9η συνεχόμενη, η ομάδα μας κατέχει πλέον το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ. Το προηγούμενο ήταν οκτώ.

Το είπαμε από την αρχή, το είπαμε στα εύκολα το είπαμε και στα δύσκολα το ξανά λέμε και τώρα. Αυτή η ομάδα μπορεί για μεγάλα πράγματα όταν είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και αποδίδει στο γήπεδο αυτά που μπορεί και έχει στο πλευρό της τον περήφανο Πράσινο Λαό.

Εννοείται φυσικά ότι δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Ούτε τα πράματα είναι εύκολα. Αντιθέτως τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα φωτιά. Ένα μήνα που πολύ πιθανό θα κρίνει και τον πρωταθλητή.

Ξεκινούμε το ερχόμενο Σάββατο με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Λατσιών. Λεπτομέριες για το παιχνίδι σε αυριανή ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

Με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου (με την μπάλα στα πόδια του, δεύτερος από δεξιά) έζησε υπέροχες στιγμές και το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό…

«Να με πάρετε στο χωριό…»

Ο Σάββας Κοσιάρης και το 24sports φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες του αθλητισμού από το μαύρο καλοκαίρι του 1974
Σάββας Κοσιάρης
 |  ΔΙΓΕΝΗΣ
X