ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ορφέας τίμησε το Μιχάλη Πασιαρδή

Λιτή τελετή στις κάτω γειτονιές της Λευκωσίας

Σε μια πανέμορφη βραδυά μυσταγωγίας ο Ορφέας και το πολιτιστικό τμήμα του ΑΚΕΛ τίμησαν τον ποιητή, το συγγραφέα τον άνθρωπό των γραμμάτων Μιχάλη Πασιαρδή στο οίκημα του ακριτικού σωματείου στη παλιά Λευκωσία στην παρουσία φίλων του τιμώμενου, φίλων της ομάδας, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και κατοίκων της παλιάς πόλης.

Ο Μιχάλης Πασιαρδής διετέλεσε αντιπρόεδρος του Ορφέα από το 1984 μεχρι το 2002 .

Η πρόεδρος του Ορφέα Αγγέλα Ιωάννου πρόσφερε στον τιμώμενο μια επεξεργασμένη φωτογραφία της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» με το Μιχάλη Πασιαρδή ανεβασμένο στο τείχος του γηπέδου του Ορφέα να παρακολουθεί το ματς με την Ασπίδα Πύλας τη χρονιά  2007/8 που η ομάδα ανέβηκε στη Γ' κατηγορία.

Ο υπεύθυνος του πολιτιστικού γραφείου του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα μίλησε για το έργο και την προσφορά του τιμώμενου, ενώ μαζί με τον Ορφέα, του πρόσφεραν αναμνηστικό δώρο. Ο ηθοποιός Κώστας Χαραλαμπίδης διάβασε αποσπάσματα από το έργο του, ενώ ο Μιχάλης Χατζηπιερής μίλησε για τη... φίλαθλη σκοπιά του Μιχάλη Πασιαρδή, που σταθερά αγωνιούσε για τον Ορφέα.

Παρόντες από τον αθλητικό χώρο οι Ανδρέας Μουσκάλλης, Σωτήρης Καιάφας, Ανδρέας Στεφάνου, Μιχάλης Χατζηπιερής και οι βετεράνοι του Ορφέα Θάσος Αθανασίου, Άκης Αστανιός και Κώστας Γιαννουρής.

Ακολούθησε καλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ οι παρόντες συνέχισαν με κουβεντούλα και...εδέσματα στο ζεστό και άνετο περιβάλλον του ιστορικού σωματείου.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

Με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου (με την μπάλα στα πόδια του, δεύτερος από δεξιά) έζησε υπέροχες στιγμές και το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό…

«Να με πάρετε στο χωριό…»

Ο Σάββας Κοσιάρης και το 24sports φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες του αθλητισμού από το μαύρο καλοκαίρι του 1974
Σάββας Κοσιάρης
 |  ΔΙΓΕΝΗΣ
X