ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΜΕΑΠ: Σφόδρα ενοχλημένοι με την ΚΟΠ

Τρεις αγώνες σε εννέα μέρες!

Η ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορωνοϊό, (εντοπίστηκαν 12 ποδοσφαιριστές της ως επιβεβαιωμένα κρούσματα ) και είναι φυσικό να υπάρχει αναστάτωση στο περιβάλλον της ομάδας. Δεν φθάνει η δυσάρεστη αυτή κατάσταση, οι της ΜΕΑΠ,  επί πλέον, αισθάνονται σφόδρα πικραμένοι για τη στάση που επιδεικνύει η ΚΟΠ απέναντι τους στο θέμα.

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά σε αίτημα αναβολής του εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου, (αντίπαλος η ΑΠΕΠ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας), παρά το ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας δεν συμπληρώνεται ενδεκάδα, ενώ το εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Πέγεια, στο πλαίσιο της έννατης αγωνιστικής ορίστηκε στις 28 του μήνα, ημέρα Δευτέρα. Επίσης θα αγωνιστούν και στις 23 του μήνα εκτός έδρας με τον ΠΟ Ορμήδειας σε εμβόλιμη αγωνιστική (11η).

Ούτε η …Λιντς
«Στην ουσία, χωρίς να έχουμε παίκτες διαθέσιμους, καλούμαστε να αγωνιστούμε στις 19, στις 23 και στις 28 του μήνα», μας αναφέρθηκε από μέλος του ΔΣ της ΜΕΑΠ.  Πρός ενίσχυση  των επιχειρημάτων, μας τονίστηκε και το εξής: «Του ΑΠΟΕΛ και του Ολυμπιακού έχουν αναβληθεί οι αγώνες τους και εμείς που έχουμε όλους κι όλους 20 παίκτες στο ρόστερ, μας βάζουν να δώσουμε τρεις αγώνες σε εννέα μέρες λες και είμαστε η Λιντς».

 

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση