ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευχαριστίες και ευχές από την ΑΕΠΠ

Με ανακοίνωσή της, η Αθλητική Ένωση Πάνω Πολεμιδιών στέλνει τις ευχές της στις τέσσερις ομάδες που πήραν την άνοδό τους στην Γ' κατηγορία από το πρωτάθλημα της ΣΤΟΚ και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της φετινής της πορείας.

Αναλυτικά:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019 - 2020.

Με την σειρά μας και εμείς σαν πιστή φίλαθλοι και λάτρης του αγνού και ρομαντικού ποδοσφαίρου θα θέλαμε ν ευχηθούμε στον υπέροχο κόσμο μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στο προπονητικό επιτελείο και όλους όσους που με την βοήθεια τους συνέβαλαν σε όλα όσα πέτυχε η ομάδα μας στην ποδοσφαιρική περίοδο που μας πέρασε να έχουν ένα καλό και υγιέστατο καλοκαίρι.

Μπορεί η χρόνια να μην ολοκληρώθηκε στους αγωνιστικούς χώρους όπως όλοι θα θέλαμε αλλά επιφυλασσόμαστε και προσδοκούμε η επόμενη που θα μας βρει να ξεκινήσει και να τελειώσει όπως της αξίζει.

Προχωράμε πιο δυνατά για να ανεβάζουμε το ποδόσφαιρο μας πιο ψηλά και ποιοτικά αλλά και ηθικά.

Εν κατακλείδι ευελπιστούμε η αρμόδιες ομοσπονδίες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού (Κ.Ο.Α, Κ.Ο.Π, Σ.Τ.Ο.Κ) να ευαισθητοποιηθούν και να συνδράμουν στης προσπάθειες τον ομάδων στης μικρές κατηγορίες γιατί η προσπάθειες που κάνουμε είναι μεγάλες, αλλά και να πιστέψουν ότι η θεματοφύλακες του του αγνού και γνήσιου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ είμαστε εμείς η ομάδες τον μικρών κατηγοριών.

Μετά και απο την επίσημη ανακοίνωση της Σ.Τ.Ο.Κ για τον τερματισμό του πρωταθλήματος μας και την άνοδο στη 3η Κατηγορία για της ομάδες.
1. Ομόνοια 1948
2. Α.Π.Ε.Π Πιτσιλιάς
3. Πέγεια 2014
4. Ολυμπιάς Λυμπιών

Να τους ευχηθούμε καλές επιτυχίες και ότι καλύτερο στην 3η Κατηγορία.

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην ομάδα τον συγχωριανών μας της Καρμίωτισσα για τη άνοδο της στην 1η Κατηγορία.
Καλές επιτυχίες και ότι καλύτερο σας ευχόμαστε στην μεγάλη Κατηγορία.

Αθλητική Ένωση Πάνω Πολεμιδιών (Α.Ε.Π.Π)

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X