ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έπεσε ξύλο στο Αγροτικό και ποδοσφαιριστής πήγε στο νοσοκομείο

Επιστολή κατά της βίας από τον Διγενή Ορόκλινης

Επιστολή κατά της βίας από τον Διγενή Ορόκλινης στην Ομοσπονδία που αγωνίζεται και αναφέρεται σε περιστατικό που έγινε στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας. Συγκεκριμένα τονίζει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά διάσειση.

Αναλυτικά: 

Επιστολή κατα της βίας

Χαίρεται κυρίες και κύριοι της ομοσπονδίας,

Με την παρακάτω επιστολή, θα θέλαμε να αναφέρουμε πως σαν σωματείο Διγενής Ορόκλινης στον προηγούμενο μας αγώνα του πρωταθλήματος του Β’ γκρουπ, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά περίπου στο 85’ λεπτό, ξεκίνησε μία διαμάχη μεταξύ παικτών και διαιτητικής τριάδας με αποτέλεσμα να χτυπηθεί βίαια ένας ποδοσφαιριστής μας από παίκτη της αντίπαλης ομάδας που είχε βγει αλλαγή. Μετά από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, ο ποδοσφαιριστής μας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά διάσειση.

Σαν ένα από τα ιστορικά σωματεία της ομοσπονδίας σας, θα θέλαμε να αναφέρουμε πως είμαστε κατά, οποιασδήποτε σωματικής ή ψυχολογικής βίας εντός και εκτός γηπέδου. Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά στα γήπεδα της ομοσπονδίας μας παρακολουθήσαμε έκτροπα και συμπεριφορές που δεν έχουν χώρο, όχι μόνο στα γήπεδα αλλά ούτε γενικά στην κοινωνία μας. Συμπεριφορές και γεγονότα που έκαναν το διαιτητή να λήξει το παιχνίδι στο συγκεκριμένο λεπτό και να προσπαθήσει μετά από ένα πεντάλεπτο να αρχίσει ξανά χωρίς όμως την έγκριση των δύο ομάδων.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ξανά πως σαν σωματείο έχουμε πολύ πιο ψηλά τις αξίες της παιδείας και της πειθαρχίας παρά από οποιοδήποτε αποτέλεσμα αγώνα και βαθμολογικό κέρδος. Με το σκεπτικό αυτό, θα περιμέναμε και από τις ομοσπονδίες που αγωνιζόμαστε στα πρωταθλήματα τους, να λάβουν τα ανάλογα μέτρα και να παρθούν αποφάσεις και εξελίξεις που θα επικρίνουν και θα μηδενίσουν τέτοιες συμπεριφορές τουλάχιστον εντός των γηπέδων μας.

Ευχαριστούμε,
Δ.Σ Διγενής Ορόκλινης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση