ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα κατάφεραν!

Η προσπάθεια του Διγενή για να μαζέψει λεφτά για τα κριτήρια στέφθηκε με επιτυχία και όπως ενημερώνει επίσημα το σωματείο τα κριτήρια θα τα περάσει και θα συνεχίσει την πορεία του.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Σερδάρη:

 

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΌΡΦΟΥ ΜΑΣ 

ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ !!!

Χωριανοί και Χωριανές,φίλοι και φίλες, συγκινημένος και συγκλονισμένος θέλω να σας ευχαριστήσω και προσωπικά και εκ μέρους της Διοίκησης για την άνευ προηγουμένου άμεσης ανταπόκρισης στην παράκληση μου με αποτέλεσμα ο μεγάλος στόχος να υπερκαλυφθεί ουσιαστικά σε 24 ώρες!!!

Αυτό αποδικνύει το φιλότιμο,μεγαλείο της ψυχής και την Μορφίτικη Περηφάνια και των φίλων μας, όταν αντιληφθούν ότι αξίζει να αγωνιστούν και βοηθήσουν για κάτι ωραίο και ιερό να δηλώσουν ΠΑΡΏΝ !!!!!

Επειδή η πρόθεση για προσφορά είναι συνεχής όπως εξάλλου και οι ανάγκες του Σωματείου μας η Λίστα αυτή θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τέλος της Αγωνιστικής χρονιάς και όποιος θέλει μπορεί να βάζει την εισφορά του. 
Θεωρώ θετικό να μνημονεύουμε και κάποιο δικό μας που είναι οι ρίζες μας με την Μόρφου και σήμερα είδα με συγκίνηση ονόματα που μου έφεραν μνήμες από τα παιδικά χρόνια και άρωμα ΜΌΡΦΟΥ!!!

Επίσης πολλοί φίλοι εξέφρασαν πρόθεση για μικρότερη προσφορά. 
Επειδή η ανάγκη ήταν άμεση καθορίστηκε το πόσο των 100 ευρώ. 
Εννοείται όμως ότι και η μικρότερη εισφορά είναι πολύτιμη και αρκετές φορές το μικρότερο ποσό έχει μεγαλύτερη θυσία και βάρος. 
Είμαστε ευγνώμονες και υπεύθυνοι και για το τελευταίο ευρώ για αυτό από σήμερα συνεχίζονται οι εισφορές ανεξαρτήτως ποσού.

Σας ευχαριστώ πολύ
και καλή απελευθέρωση...

Γιωργος Σερδαρης».

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση