ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΣΙΛ: «Μαζί θα το αντιμετωπίσουμε»

Η ομάδα της Λύσης αναφέρεται στο κρούσμα κορωνοϊού

Για το κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε στην ομάδα, αναφέρεται ο ΑΣΙΛ Λύσης, τονίζοντας πως θα ακολουθηθούν οι οδηγίες της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοιού σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, έχουμε προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες όπως αυτές διαλαμβάνονται στο Πρωτόκολλο της ΚΟΠ

‘Όλοι όσοι είχαν επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχουν ήδη υποβληθεί σε τεστ.

Όλοι μπαίνουν άμεσα σε αυτοπεριορισμό αναμένοντας τα αποτελέσματα. Το τι θα επακολουθήσει διαλαμβάνεται στο πρωτόκολλο και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

Τα αποδυτήρια της ομάδας θα απολυμανθούν αύριο πρωί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι και θα παραμείνει σε συνεχή επαφή τόσο με την Ομοσπονδία όσο και με λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας προς αντιμετώπιση της κατάστασης.

Απευθύνουμε μήνυμα συμπαράστασης προς την Τεχνική Ηγεσία. Ποδοσφαιριστές και λοιπό προσωπικό της ομάδας μας καθώς και στις οικογένειες τους. Δεν επιτρέπεται ούτε πανικός, ούτε απογοήτευση. Θα ακολουθήσουμε ότι συστήνουν οι ειδικοί και ΜΑΖΙ θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δοκιμασία. Πολλές και πολύ χειρότερες δοκιμασίες αντιμετώπισε αυτό το Σωματείο στην 88χρονη ιστορία του και τα κατάφερε. Θα τα καταφέρουμε και τώρα.

Υ.Σ.

Με βάση τελευταίας ενημέρωσης από ΚΟΠ ο σημερινός αγώνας ενάντια στην Ομόνοια Αραδίππου αναβάλλεται. Για νέα μέρα και ώρα διεξαγωγής του θα ενημερωθούμε από την Ομοσπονδία,

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση