ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΣΙΛ: Ευχαριστεί όσους έφυγαν για τα σαλόνια

Κωμοδίκης, Καπαρτής και Καράδαης

Διαφήμιση για την ομάδα τους θεωρούν στον ΑΣΙΛ το γεγονός πως οι Καπαρτής, Κωμοδίκης και Καράδαης πήραν μεταγραφή για ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, τους ευχαριστούν και τους εύχονται τα καλύτερα.

Αναλυτικά:

«Το Δ. Σ του Σωματείου μας επιθυμεί όπως ευχαριστήσει και συγχαίρει τους Βαλάντη Καπαρτή, Ανδρέα Κωμοδίκη και Χρίστο Καράδαη οι οποίοι την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Α Κατηγορία με τα χρώματα των Καρμιώτισσα, Δόξα και Ολυμπιακού Λευκωσίας αντίστοιχα.

Τέτοιες μεταγραφές έρχονται να αποδείξουν ξανά ότι ο ΑΣΙΛ παραμένει ένα Σωματείο που ξέρει να εμπιστεύεται ταλέντα και να τους προσφέρει όλες τις βάσεις ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, όπως έκανε και το τελευταίο πρόσφατο παράδειγμα, ο Τιμόθεος Παύλου, που μετακόμισε από το "Αυξεντίου" στο "Αμμόχωστος" για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας.

Ευελπιστούμε ότι με τον επαγγελματισμό και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που κατέχει ο ΑΣΙΛ, να δούμε και στο άμεσο μέλλον Κύπριους ποδοσφαιριστές, ακόμα και από την Ακαδημία μας, που θα κάνουν το μεγάλο βήμα μέσα από τις ατομικές τους επιτυχίες στον Αθλητικό Σύλλογο Ισχύς Λύσης».

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση