ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντίθετος στη διακοπή ο Εθνικός Λατσιών

Εκφράζει την αντίθεσή του σε ενδεχόμενο οριστικής διακοπής

Με ανακοίνωσή του, ο Εθνικός Λατσιών εκφράζει την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για όσα διαδραματίζονται και ακούγονται σχετικά με την επίλεκτη κατηγορία και το κατά πόσο θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Ως Εθνικός Λατσιών εκφράζουμε την αντίθεση μας στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και παράλληλα εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας σε οτιδήποτε συζητιέται ως πιθανή μορφή ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Έχουμε την άποψη ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρώνονται εντός των αγωνιστικών χώρων, εκεί όπου πραγματικά επιβραβεύονται οι προσπάθειες των ομάδων και όλων αθλητών τους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της, όμως θεωρούμε ότι πιθανή οριστική διακοπή προκαλεί πολλαπλά προβλήματα τόσο στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος, όσο και στις ομάδες και τους αθλητές τους.

Ως Εθνικός Λατσιών είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε το θέμα και να ληφθούν εκείνες οι αποφάσεις και τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την ομαλή επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσουμε την αξιοπιστία του Με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσουμε την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, θα ικανοποιήσουμε το αίσθημα δικαίου και θα βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας!
Θεωρούμε επίσης ότι η επίλεκτη κατηγορία δεν πρέπει να διαχωριστεί από τα πρωταθλήματα της Β και Γ κατηγορίας, αφού το επίπεδο και τα δεδομένα των είναι παρόμοια.

Καλούμε όλα τα Σωματεία και τους αρμοδίους φορείς να εργαστούμε προς την κατεύθυνση επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αυτό είναι έντιμο για όλους και μια υπεύθυνη θέση απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τον αθλητισμό γενικότερα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση