ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άμεση έρευνα για στημένα διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας

Αντίδραση μετά τις καταγγελίες του προέδρου της Ολυμπιάδας

Την άμεση διεξαγωγή έρευνας ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας από τον αρχηγό της αστυνομίας, μετά τις καταγγελίες του προέδρου της Ολυμπιάδας Λυμπιών.

Aναλυτικά:

«Άμεση διερεύνηση ζητά ο Γενικός Εισαγγελέας από τον Αρχηγό Αστυνομίας των καταγγελιών του προέδρου της Ολυμπιάδας Λυμπιών για χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επείγουσα επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας απέστειλε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σαββίδης, με την οποία ζητά όπως άμεσα διερευνηθούν οι καταγγελίες στις οποίες προέβη χθες στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας "Ολυμπιάδα Λυμπιών", οι οποίες φαίνεται να στρέφονται κατά ποδοσφαιριστών της ομάδας του και άλλων αθλητικών παραγόντων του ποδοσφαιρικού χώρου για χειραγώγηση αγώνων και παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες στο Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Γενικός Εισαγγελέας, ενόψει του ότι από τις καταγγελίες αυτές ενδέχεται να προκύπτει η διάπραξη ποινικών αδικημάτων, ζητά από τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως άμεσα δώσει οδηγίες για διερεύνηση της υπόθεσης και με την ολοκλήρωση της διερεύνησης των καταγγελιών ο φάκελος να διαβιβαστεί στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση