ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζιάμπος: «Οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον οικογένεια»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Αλκής

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Αλκή με 5-0 τον ΠΟΞ και έχει βρεθεί στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας. Η ομάδα με πολύ καλή παρουσία φαντάζει πλέον εκ των πρώτων φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Χρίστος Τζιάμπος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Πίσω απ’ τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη: «Μια νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ. Δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Συνεχίζουμε ταπεινά και με τον ίδιο ζήλο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά καθώς τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Αλίμονο αν υποτιμήσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για το γεγονός πως η παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή: «Και εμένα αυτό μου μεταφέρθηκε. Έχουν ανέβει πολύ κάποιες μονάδες και βγαίνει η σκληρή δουλειά που γίνεται απ’ τους προπονητές».

Που οφείλεται η ανασύνταξη της ομάδας: «Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παίζαμε με έξι και εφτά απουσίες. Αυτό τιμά τα παιδιά. Σιγά σιγά έχουν μηδενιστεί οι απουσίες και αυτό βοηθά τον προπονητή. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές πλέον έχουν γίνει οικογένεια και αυτό μας βοηθά. Υπάρχει ποιότητα και προσωπικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση