ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικολαΐδης: «Πήραμε νομική συμβουλή - Η Αλκή αρχίζει ξανά την ποδοσφαιρική της πορεία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε το μέλος της πρωτοβουλίας για επαναδημιουργία της Αλκής Λάρνακας.

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο κ. Σταύρος Νικολαΐδης, μέλος της πρωτοβουλίας για επαναδημιουργία της Αλκής Λάρνακας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη συνάντηση της Αλκής: «Κάναμε μία συνάντηση στο σωματείο της Αλκής Λάρνακας. Η συγκέντρωση ήταν πολύ συγκινητική, ήρθαν άτομα που είχε να τα δούμε 30 χρόνια και στο τέλος της ημέρας η «Αθάνατη» μας, η Αλκή μας αρχίζει ξανά την ποδοσφαιρική της πορεία. Η Αλκή θα ξεκινήσει από το αγροτικό, θα μπουν σωστές βάσεις και θα πάμε βήμα-βήμα στοχευμένα. Η Αλκή έχει τον κόσμο για να βοηθήσει, δεν περισεύει κανένας, χρειάζεται εθελοντισμός».

Για το ποιος θα είναι επικεφαλής: «Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί, γίνονται προσπάθειες. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να έχουμε πρόεδρο. Τέλος της μέρας νομίζω θα καταλήξουμε. Στο διοικητικό συμβούλιο θα είναι και αρκετές κοπέλες και είναι σημαντικό αυτό».

Η ονομασία ποια θα είναι: «Θα είναι η Αλκή Λάρνακας 1948 ή αν θέλετε θα είναι η Αλκή «Αθάνατη» 1948 Λάρνακας. Πήραμε και νομική συμβουλή από τον δικηγόρο μας τον κ. Χριστοφή και είναι όλα καλά».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Στόχος μας είναι να οργανώσουμε τα οικονομικά μας να μην πάθουμε ότι πάθαμε ξανά αλλά και άλλα ιστορικά σωματεία. Το οικονομικό θα πορευτεί με τον κόσμο μας. Θα βάζουμε εκεί που φτάνει το χέρι μας».

Για το αν είναι στόχος η Α’ Κατηγορία: «Όποτε έρθει αυτό, δεν κάνουμε την ομάδα για αυτό τον λόγο. Έχουμε στόχο την 4η κατηγορία τώρα. Έτσι θα πρέπει να πάρουμε παίκτες που ήταν 4η και 3η κατηγορία».

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση