ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λόππας: «Τα μέλη της Αλκής θα ψηφίσουν για ενοποίηση με ΑΕΚ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο διοικητικός παράγοντας της Αλκής

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διοικητικός παράγοντας της Αλκής Ορόκλινης Άντης Λόππας.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για το θέμα της ενοποίησης της Αλκής με την ΑΕΚ: «Να δούμε πρώτα το θέμα ιστορικά.Ήμουν υπέρ από την αρχή να μπει η Αλκή, όταν ενοποιήθηκε η ΑΕΚ το 1994. Είχα συζήτήσεις τότε με τους Βωβίδη και Λευκαρίτη για αυτό το θέμα, όμως δεν προχώρησε. Πριν από δύο χρόνια, υπήρξαν ξανά επαφές με την ΑΕΚ και τον κύριο Καραπατάκη. Πρόσφατα, είπα να δούμε ξανά το θέμα πιο σοβαρά και να το δούμε το θέμα στην ΓΣ του σωματείου. Να γίνουν οι διαδικασίες και να ψηφίσουν τα μέλη. Αλλάζει η διοίκηση στην Αλκή και σκέφτηκα πως είναι ένα θέμα που πρέπει να εξεταστεί. Είναι και το οικονομικό στη μέση, αφού το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και χρειάζονται πόροι. Αυτό είναι το μέλλον, εκτός αν θέλουμε να παραμείνουμε ένα μικρό σωματείο Β' Κατηγορίας, χωρίς πρωταγωνιστικούς στόχους»

«Κάποια μέλη του σωματείου ήταν υπέρ, κάποια άλλα το σκέφτονται, τη Τετάρτη θα έχουμε συνεδρία του ΔΣ για να συζητηθεί το όλο θέμα. Θα γίνουν όλα σωστά και δημοκρατικά. Είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Αν η πλειοψηφία είναι εναντίον, θα το σεβαστούμε, αν είναι υπέρ και πάλι θα την σεβαστούμε. Εγώ προσωπικά δεν θα αναμιχθώ ξανά διοικητικά, αν γίνει η ενοποίηση. Κάνω αυτήν την ενέργεια πριν πάω σπίτι μου, για να δούμε αν υπάρχει έδαφος. Δεν θα έχω κάποια ανάμιξη, κουράστηκα με το ποδόσφαιρο. Δεν θα επικοινωνήσω με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αν δεν υπάρχει η έγκριση της ΓΣ, δεν είναι αρνητικός ο Καραπατάκης σε αυτό το ενδεχόμενο και είναι πρόθυμος να μπει σε συζητήσεις. Πρέπει να πάει η πρότασή μου στην ΓΣ, να περάσει από ψηφοφορία και έπειτα να συζητήσουμε ξανά με την ΑΕΚ».

Για την προσπάθεια ανόδου και την αποχώρηση Μέντγουικ: «Μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες, λύνονται τα οικονομικά της ομάδας και τα άμεσα θέματα με άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Τα παιδιά θα το παλέψουν για την άνοδο. Είναι άλλο θέμα η ενοποίηση με την ΑΕΚ και άλλο η κατάσταση στην Αλκή. Ο κ. Μέντγουικ αποχώρησε, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Είχε κάποιες συνεργασίες με Ρωσικά συμφέροντα και είδε τα εισοδήματά του να μειώνονται»

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση