ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλκή: «Μπάσιμο» στο μπάσκετ με επαναδραστηριοποίηση του τμήματος και ομάδα τροχοκαθίσματος

Οι αποκαλύψεις του Άντη Λόππα στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Για την πρόθεση δημιουργίας καλαθοσφαιρικής ομάδας σε τροχοκάθισμα, αλλά και την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος μπάσκετ του σωματείου, μίλησε στον Πέτρο Παπαγιώργη και στην εκπομπή «Πίσω Από Τη Βιτρίνα» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο αντιπρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ιδέα δημιουργίας ομάδας μπάσκετ σε τροχοκάθισμα: «Η ιδέα ήταν του πρώην προέδρου Χαράλαμπου Χρίστου. Αρχίσαμε να εκπληρώνουμε τον στόχο με κάποιες δυσκολίες. Η πιο σημαντική είναι αυτή των γηπέδων, υπήρχε μια γενική άρνηση μέχρι που μίλησα με τον δήμαρχο και φαίνεται ότι λύθηκε το πρόβλημα. Μετά την τελετή που είχαμε τις προάλλες με την ΑΗΚ που μας παραχώρησε τροχοκαθίσματα μίλησα με τον δήμαρχο, ήταν θετικός και νομίζω ότι το θέμα του γηπεδικού έχει κλείσει. Τώρα πρέπει να βρούμε προπονητή και παίκτες».

Για το κατά πόσον υπάρχει ενδιαφέρον από παίκτες: «Μας βοηθά πολύ η ομοσπονδία και ο Απόλλωνας. Εντός των επόμενων εβδομάδων θα είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε δουλειά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αθληθούν και είναι ευκαιρία».

Για την πρόθεση επαναδραστηριοποίησης της ομάδας μπάσκετ: «Θα επαναδραστηριοποιήσουμε την καλαθοσφαιρική Αλκή. Τώρα είναι πιο ώριμοι καιροί για να επαναδραστηριοποιηθούμε. Στόχος είναι να γίνει ομάδα μπάσκετ, χωρίς να λέω ότι θα πάμε πρώτη κατηγορία».

Υπενθυμίζεται ότι η Αλκή διατηρούσε ομάδα μπάσκετ από το 1989 μέχρι το 1993.

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X