ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλκή: Ενίσχυση με Κυπριανού - Αυτό είναι το προπονητικό τιμ!

Σε εντατικούς ρυθμούς ο προγραμματισμός της Αλκής

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο προγραμματισμός στην Αλκή ξεκίνησε για τα καλά, μιας και η ομάδα πρωτοβουλίας που ανέλαβε να επαναλειτουργήσει την Αθάνατη έχει προχωρήσει αρκετά στον σχεδιασμό της ομάδας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας καταστάλαξε και στο προπονητικό επιτελείο, ενώ προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφή, αυτή του Ανδρέα Κυπριανού.

Αναφορικά με το προπονητικό τιμ, προπονητής της ομάδας θα είναι ο Πανίκος Σωτηρίου, ο οποίος δούλεψε σε ΑΣΠΙΣ Πύλα, Λειβάδεια και Ελιά Λυθροδόντα, ενώ θα τον πλαισιώσει ο γυμναστής, Ανδρέας Λάμπου, που πέρσι εργάστηκε σε ΠΟΞ και Ερμή, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάσος Ευαγόρου.

Από εκεί και πέρα η Αλκή προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη, αυτή του Ανδρέα Κυπριανού, ο οποίος για τα δεδομένα του αγροτικού, αποτελεί ένα κόσμημα για την εν λόγω κατηγορία, καθώς πρόκειται για επιθετικό με παραστάσεις από τα μεγάλα σαλόνια, μιας και έπαιξε μπάλα σε Nέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση, Άρη, Αναγέννηση, ΕΝΠ, Εθνικό, Ομόνοια Αραδίππου, Οθέλλο, Διγενή και τελευταία του ομάδα ήταν ο Σπαρτάκος.

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση