ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγγέλα Ιωάννου: «Κάποιοι δεν σέβονται τον Ορφέα»

Ανάρτηση από την πρόεδρο του ακριτικού σωματείου

Ανάρτησε κείμενο στο λογαριασμό του σωματείου «Ορφέας» στο FB η  πρόεδρος του Αγγέλα Ιωάννου. Σε επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο μας λέχθηκε ότι κρίθηκε αναγκαία η συγκεκριμένη ανάρτηση λόγω αχαρακτήριστων και προσβλητικών για το σωματείο συμπεριφορών εκ μέρους κάποιων ατόμων. Η ανάρτηση: 

«Νιώθω την ανάγκη να απαντήσω δημόσια σε κάποιους που έχουν βγάλει την γλώσσα τους περίπατο.

Ο ΟΡΦΕΑΣ ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι ένα οικονομικά δυνατό σωματείο

Ο ΟΡΦΕΑΣ ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι ένα οικονομικά δυνατό σωματείο. Είναι ένα φτωχό σωματείο που κινείται πάντα μέσα σε περιορισμένα οικονομικά πλαίσια.

Δεν έχει ούτε χορηγούς, ούτε άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Είναι ένα σωματείο που τα μέλη και οι φίλοι του είναι κοντά του από υπερβολική αγάπη και καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για τον κρατήσουν ζωντανό και να ανταποκρίνεται σε όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Και τώρα θα ήθελα να απαντήσω σε εσένα που «ενδιαφέρεσαι» τόσο πολύ για τα οικονομικά του ΟΡΦΕΑ και διαδίδεις διάφορα από «υπερβολική αγάπη και ενδιαφέρον» προς το σωματείο και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του σε ενημερώνω ότι:
1. Αν όχι όλοι έχουν πληρωθεί κατά 90% . Σίγουρα θα πληρωθούν όλοι
2. Από το 2015 όσοι είχαν να πάρουν λεφτά από τον ΟΡΦΕΑ δεν τα έχουν χάσει
3. Εν καλά προτού μιλήσεις για ένα σωματείο με την ιστορία του ΟΡΦΕΑ να μάθεις να σέβεσαι την προσπάθεια που κάμνουν για το κρατήσουν ζωντανό

Είμαι πολύ περήφανη που αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΟΡΦΕΑ, είμαι πολλά περήφανη για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί Διοικητικό Συμβούλιο και ποδοσφαιριστές από το 2015 μέχρι σήμερα»!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση